Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 nov, 2018

Streama Napoli – PSG: Se matchen via live stream

Vill du se Napoli – PSG i Champions League på tisdag kväll 6 november? Det är enkelt att streama matchen online, och här kan du se hur du går tillväga för att göra det.

Streama Napoli – PSG live

Matcherna från Champions League sänds på Viaplay, och du behöver därför ett Viaplay-konto för att streama Napoli – PSG live. Skaffa ett konto på streamingtjänsten och titta på matchen på nätet.

Det går att titta på fotboll med Viaplay från vilken plattform som helst – mobil, dator, surfplatta eller vad som helst. Matchen visas direktsänt och om du önskar kan du lika gärna pausa för att titta i efterhand.

Champions League-studion startar redan 20:00 6 november 2018, och Napoli – Paris Saint-Germain har sedan avspark 21:00. Det är den nya avsparkstiden för att se Champions League denna säsong, efter att vi alltid har fått se matcherna starta klockan 20:45. Du kan alltså titta på matchen på bästa sändningstid klockan nio på kvällen.

  • 1. Följ länken till ViaPlay
  • 2. Skapa konto och välj abonnemang
  • 3. Titta på Napoli – PSG från Champions League!

Tippa på matchen

Föredrar du att istället tippa på matchen är Bet365 att föredra. Ska vi gå på ett speltips så satsar vi på en 1:a i den här matchen. Det är två jämna lag som möts, där Napolis tränare har fördelen av betydligt större Europaerfarenhet. Napoli var dessutom närmast segern när lagen möttes i Paris för två veckor sedan.

NAPOLI X PARIS SG Spela nu
2.87 3.60 2.50 Spela nu

Titta på Napoli – PSG på TV

Vill du titta på Napoli – PSG på TV? Det går lika bra att se matchen på TV, där den sänds i kanalen Viasat Sport Premium. Matchen drar igång prick klockan 21, efter att studion på Viasat Fotboll snackat upp den från klockan 20:00. Därefter kan du titta på matchen ända fram till att domaren blåser i visslan för slutsignalen strax innan klockan 23. Som att se en långfilm, men bättre och mer spännande.

Saknar du denna Tv-kanal går det lika bra att titta på matchen på TV genom att koppla din dator, surfplatta eller mobil till Tv-skärmen via HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV. Då ser du matchen på TV trots att din live stream i själva verket är igång ifrån någon annan plattform.

Inför matchen

Napoli kommer till denna match som grupptvåa, efter att man släppte in ett sent kvitteringsmål mot PSG senast. Segern mot Liverpool i omgång 2 efter det sena målet var betydelsefullt, och det är troligt att det kommer att bli en kamp om de två första platserna ända in i sista omgången.

PSG utklassade Röda Stjärnan i omgång 2, men förlorade dessförinnan mot Liverpool efter ett sent segermål från Roberto Firmino. Sedan blev det alltså oavgjort, 2-2, mot PSG. Gruppen är vidöppen.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar