888sport Sverige - Bra bonus, höga odds & stort utbud

8 /10

888

Få 100% upp till 100 kr hos 888!

Stort utbud av spel & odds & Trovärdig hemsida

exklusiv

100% upp till 100 kr

Enkla & snabba uttag

Omsättningskrav: 20x bonus, minsta odds ?

888 Betyg
Totalt Betyg 8/10
Spelupplevelse 8/10
Bonusar & erbjudanden 10/10
Typer av bets 8/10
Variation av sport 6/10
Insättningar & uttag 9/10

Sponsrat innehåll – Recensionen speglar enbart skribentens åsikter

888sport kallar sig själva för Sveriges bästa spelsida, och när man tittar runt på deras hemsida går det att förstå varför. De har stort utbud av odds, bra kampanjer och en lättnavigerad hemsida.

Strax bakom de riktigt stora jättarna när det kommer till betting finner vi 888sport. 888sport är en bettingsida som har väldigt stort utbud när det kommer till det mesta. De erbjuder bra odds, spännande kampanjer och ett stort utbud av spel på olika sporter och ligor.

Dessutom erbjuder 888sport en väldigt lukrativ bonus. Mer om bonusen och annat på sajten nedan!

888sport bonus

Välkomstbonusen på 888sport är tillhör de bästa du kan hitta när det kommer till olika spelbolag. Du får hela 500 procent på din första insättning, upp till 500 kronor. Det innebär att du som sätter in 500 kr får hela 3000 kr att spela för!

Givetvis kommer inte bonusen utan vissa krav. Du måste omsätta bonussumman 8 gånger, vilket innebär att du som sätter in 500 kr måste spela för 20 000 kr innan du kan ta ut din vinst från bonusen. Hur som helst är bara 500 kr av dessa 20 000 kronorna dina egna pengar, där resten är pengar från bonusen eller vinster som du gör på vägen.

Tycker du att det låter lite väl saftigt att spela för så mycket pengar kan du alltid göra en mindre första insättning. Du får alltid 500 % i bonus på första insättningen, så sätter du till exempel bara in 100 kr får du 500 kr i bonus = 600 kr att spela för. Bonussumman, 500 kr, måste även nu omsättas 8 gånger. 5 gånger 8 blir 2000 kronor.

Bonusen måste omsättas på minsta odds 1.80.

För att ta del av bonusen gör du så här:

  1. Gå till 888sport
  2. Skapa ett konto
  3. Gör en insättning

Kampanjer

888sport erbjuder med jämna rum sina spelare intressanta kampanjer. Det kan handla om boostade odds på särskilda matcher, små tävlingar eller annat. Välkomstbonusen är även en kampanj i sig.

Kampanjer av olika slag är ofta uppskattade hos spelare. Det höjer spänningen och gör det mer intressant att spela, och det är naturligt att fler personer som gillar betting dras till och stannar på en bettingsida som står för bra erbjudanden till sina spelare.

Håll koll på 888sport:s hemsida regelbundet för att vara uppdaterad om nya, och gamla, kampanjer som erbjuds!

Höga odds

Det är inte ovanligt att vi ser att oddsen på 888sport tillhör toppen. När man jämför odds mellan olika bettingsidor går det ofta att se att 888sport erbjuder högre och bättre odds än många av sina konkurrenter, och det är givetvis en självklar anledning att börja spela på sidan.

Precis som på de flesta andra bettingsajter kan du sätta ihop flervalsspel genom att bygga ihop odds från olika matcher till en större kupong. På så sätt får du snabbt upp oddset och kan vinna större pengar.

Stort utbud av odds på sporter och ligor

Utbudet på 888sport går knappast att klaga över. Variationen av olika sporter och ligor är enorm, och de erbjuder spel på 24 olika sporter. Inom varje sport finns det mängder av olika tävlingar och ligor från världens alla länder. Detsamma gäller liveodds, vilka erbjuds i väldigt hög utsträckning på de flesta matcherna.

Vi skulle bli förvånade om du letar efter en match men inte kan hitta den på 888sport! Till råga på allt är det väldigt enkelt att navigera sig fram på sidan, och du kommer enkelt fram till den match du vill spela på.

Kundsupport

Kundsupporten på 888sport når du via mejl. De står alltid för bra och tydliga svar på sin mejl, men det går dessvärre inte lika fort som när du skriver med någon i en livechatt. Detta är väl en av de få minus med 888sport, att de inte erbjuder någon livechatt åt sina spelare. Kanske tillkommer det i framtiden.

Har du en vanlig fråga som du vill ha svar på kan du även kolla in 888sport:s ”Frågor & svar”-sektion.

Sammanfattning

För att sammanfatta kan vi säga att vi är nöjda med det allra mesta på 888sport. En väldigt bra insättningsbonus, höga odds och stort urval av spel! Hemsidan har dessutom en snygg och lättnavigerad design, och detta är en sida vi kan rekommendera de flesta att spela på.

Ska vi hitta någonting negativt är det att de inte erbjuder någon livechatt, utan man får nöja sig med att mejla eller att leta svar i deras ”Frågor & svar”-sektion.