Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 feb, 2024

Vilket lag vinner NFL (Super Bowl) 2024? – Odds & speltips

Världens kanske största sportevenemang är här – Super Bowl, den 58:e upplagan av detta storslagna evenemang. Årets höjdpunkt i amerikansk fotboll bjuder på en historisk uppgörelse mellan regerande mästarna Kansas City Chiefs och San Francisco 49ers. Förväntningarna är höga, och matchen lovar att bli en episk tillställning.

I NFL 2024 finns det otaliga odds att utforska, särskilt inom ramarna av Super Bowl, ett evenemang som inte bara är enormt utan även erbjuder många olika spelmarknader. Vi kommer guida dig genom detta spännande landskap och ge dig vårt speltips för vilket lag vi tror har bäst chans att vinna Super Bowl 2024.

För den som vill ha fullständig kontroll finns möjligheten att själv granska NFL-oddsen inför Super Bowl. Jämför olika betsidor för att hitta de bästa oddsen för det lag du tror kommer att gå segrande ur denna prestigefyllda kamp. Det är dags att göra din analys och vara redo för en oförglömlig Super Bowl-upplevelse.

San Francisco 49ers vinner NFL Super Bowl

Bonus: Få 500 kr i gratisspel hos Betway

Sidor med bäst NFL 2024 odds

Här kan du jämföra några av de ledande spelbolagen med de högsta oddsen för NFL och Super Bowl. Vår rekommendation är att alltid välja den bettingsida som erbjuder de bästa oddsen för de sporter eller ligor som du är mest intresserad av. Att göra en noggrann jämförelse av oddsen ger dig bästa möjliga chans att maximera dina vinster och njuta av en givande spelupplevelse. Så se till att granska oddsen noga innan du placerar dina spel och betta på den plattform som ger dig mest värde för din insats.

  • Världens största bettingsida
  • Högklassiga live streams
  • Några av de bästa oddsen
  • Spela med Swish
  • Live streaming
  • Användarvänligt

NFL (Super Bowl) speltips 2024

Regerande mästarna Kansas City Chiefs kastade sig in i årets säsong som en av de heta favoriterna till att återigen erövra titeln. Med en av ligan absolut bästa quarterbacks hade de en stark grund för att gå långt i slutspelet. Men trots den imponerande säsongen från Chiefs var det ändå San Francisco 49ers som spelbolagen utnämnde till favoriter inför Super Bowl.

49ers gjorde en imponerande insats under grundserien och säkrade förstaplatsen i NFC West med imponerande 12 segrar av 17 matcher. Kansas City Chiefs var inte långt efter vad gäller statistiken och säkrade AFC West med 11 segrar av 17 matcher.

Särskilt intressant är 49ers revanschmotivation. Senast de stod på Super Bowl-scenen var 2020, och det var mot just Kansas City Chiefs. Trots att de ledde inför sista quartern kunde de inte hålla emot Chiefs’ anstormning. Nu, i årets final, tror vi att San Francisco 49ers är redo att hämta hem sin revansch. Med enastående prestationer under säsongen och en stark tro på laget, tror vi att 49ers kommer att vinna årets Super Bowl och cementera sin plats som mästare. Det blir en spännande kamp där revanschlusten kan bli avgörande för utgången.

  • Speltips: San Francisco 49ers vinner NFL Super Bowl
  • Odds: 1.80
  • Bettingsida: Betway

Följ NFL & Super Bowl 2024

I vårt schema nedan kan du hålla koll på alla odds inför de kommande matcherna i NFL och Super Bowl. Där hittar du aktuella tider och datum för de matcher som väcker ditt största intresse.

Om du önskar att följa NFL live stream har vi en guide som delar med sig av alla knepen. Upptäck vilken plattform som sänder de specifika matcherna du vill följa live, och fördjupa dig i den spännande världen av amerikansk fotboll.

Andra nyheter

Läs om spännande bettingtips och nyheter om svenska spelbolag. Utforska vår samling av tidigare publicerade artiklar för insikter och de senaste trenderna inom den spännande världen av sportspel.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar