Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 30 jun, 2017

Tyskland – Spanien: Live stream från U21 EM final

Idag spelas den sista matchen i U21 EM. Det är finalen som ska avgöras, och göra ett av landslaget till mästare i U21 EM 2017. Lagen som spelar finalen är Tyskland mot Spanien. En på förhand jämn match som är perfekt att streama.

För att kunna se Tyskland – Spanien i U21 EM finalen via live stream så behöver du bara följa våra tips. Här kommer vi nämligen att guida dig till streams som låter dig se finalen.

Så se till att du har redo för att kunna streama U21 EM finalen mellan Tyskland – Spanien. Fortsätt läsa för att se vart vi rekomenderar dig att kolla på matchen!

pokalen i youth 21 em

  • Avspark: Den 30 juni, kl. 20:45
  • Arena: Stadium Krakow
  • Visas hos: Kanal 5 & Eurosport

Streama U21 EM final

Ikväll kommer det vara manga blickar som är riktade mot Krakow I Polen. Anledningen till detta är att antingen Spanien eller Tyskland kommer att utses till mästare i U21 EM 2017. Finalen kommer att sparkas av kl. 20:45 svensk tid.

För att inte missa den spännande finalen i U21 EM så rekommenderas du att se matchen på TV eller via live stream på nätet.

Så hur ska du gå till väga om du behöver se U21 EM finalen mellan Tyskland – Spanien via live stream.

Jo, först och främst behöver du hitta den kanal eller sida som kommer att sända U21 EM finalen 2017.

Så vart sänds U21 EM finalen 2017?

Matchen mellan Tyskland och Spanien kommer att sändas med hjälp av kanal 5 på TV. Det innebär även att det är Dplay som kommer att stå till tjänst med live stream.

Detta är inte den enda kanalen eller streamsidan som kommer sända finalen i U21 EM 2017. Även Eurosport kommer att visa matchen på TV och via streaming.

Därför bör du som supporter antingen välja kanal 5 eller Eurosport för att se finalen som kommer att utse en vinnare i U21 EM 2017.

Det går även fint att använda sig av live scores med resultat i matchen. På så vis så kan du följa matchens resultat live. Det passar många som inte har tid eller möjlighet att se finalen live på TV eller stream.

För att vara förbered till finalen så rekommenderar vi dig att starta din live stream, eller slå på TV:n några minuter innan avsparken. Detta för att säkerställa att allt fungerar som det ska, och att du inte behöver krångla mer med det. Sedan är det bara att hämta ölen, hälla upp chipsen, och njuta av fotboll streams från U21 EM 2017.

sverige vinner guld u21

Tyskland vs Spanien!

Så vilka tror vi kommer att ta hem guldet för denna tuneringen. De enda två alternativen vi har att välja mellan efter att finallagen blivit klara är Tyskland och Spanien.

Dessa två U21-lagen har visat god form rakt genom mästerskapet och har ännu inte förlorat en enda match.

Om vi kollar till de odds som finns inför finalen så är känslan att det är Spanien som har fördelarna med sig. De har ett snabbt, skickligt och ungt lag med sig i tuneringen. Frågan är hur Tyskland kan stå upp mot den fart som kommer finnas i den spanska truppen.

Nedan har vi radat upp vilka odds som finns att använda sig av under finalmatchen. Ta gärna hjälp av de för att spela på några av nätets bästa odds på U21 finalen.

  • Tyskland vinner matchen = 3.75
  • Matchen slutar oavgjort = 3.60
  • Spanien vinner matchen = 2.00

Oddsida: bet365

Om vi ska ge oss på ett speltips inför matchen så kommer vi att lägga våra pengar på Spanien. Rygga gärna oss för att kunna vinna pengar samtidigt som Spanien vinner guldet!

Missa inte heller att Allsvenskan kommer att dra igång denna helg. Kolla gärna i spelschemat i Allsvenskan efter uppehållet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar