Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 29 jan, 2018

Uppladdning med träningsmatcher inför Allsvenskan – Satsning från Cmore

Inför förra årets upplaga av Allsvenskan så valde Cmore att satsa på sändningar från uppladdningen. Det innebar att de visade hundratals träningsmatcher & fotboll från Svenska Cupen.

Denna satsning kommer nu även gälla för alla de träningsmatcher som finns för Allsvenskan 2018. Som medlem inne hos Cmore så kan du följa alla matcher som hjälper lagen att hitta formen.

Läs gärna mer kring vilken typ av matcher som finns att streama hos Cmore, samt vad du bör göra för att få tillgång till alla sändningar. Nedanför så granskar vi vidare denna satsning med träningsmatcher inför Allsvenskan.

Träningsmatcher & svenska cupen

Allsvenskan 2018 kommer att starta den 1 april. Då kommer premiärmatcherna att starta för de inledande omgångarna. Tills dess så gäller det att samtliga lag i Allsvenskan har hittat formen för att lyckas så bra som möjligt när det gäller.

Med andra ord så kommer träningsmatcherna som vanligt ha en stor betydelse. Det är många nya spelare i de olika lagen som ska hitta sin plats, och den bästa träningen för det är äkta matchspel.

Skulle du vilja följa ditt lags uppladdning inför Allsvenskan så kommer Cmore nya satsning att passa dig som handen i handsken.

De kommer som vi nämnde tidigare att visa live streams från massor av uppladdningsmatcher. Detta för ett rebatterat pris. Just nu kan du se alla träningsmatcher & matcher från Svenska Cupen live online för endast 199 kronor.

Det allra bästa med Cmore enligt vårt tycke är att de täcker upp det mesta som vi vill se från den svenska sporten.

Det innebär att du samtidigt som du sänder matcher inom svensk fotboll även kan ta del av SHL hockey live streams, eller varför inte matcher från svenska handbollsligan?

Testa Cmore !

Det är fullt möjligt att testa på utbudet av sport, tv och film inne hos Cmore. Det har en lång tradition av att erbjuda en ”testperiod”. Detta är ett erbjudande som finns för de nya medlemmar som gärna vill veta vad man får innan man köper ett abonnemang.

Att ha ett abonnemang på Cmore är något vi verkligen rekommenderar för dig. Speciellt för dig som vill kunna streama matcher i Allsvenskan live på nätet. Detta är med stor sannolikhet de matcher som lockar flest svenskar framför TV:n eller datorn.

Ta dig vidare till Cmore för att se vilka matcher som du kan sända online innan Allsvenskan äntligen kan börja på riktigt!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar