Östersund - Hammarby live stream
NYHETER

Hitta din live stream till Östersund - Hammarby.

Streama Östersund – Hammarby

För att hitta din livesändning av Östersund – Hammarby måste du först och främst ta reda på vilka som sitter på sändningsrättigheterna. Svaret på den frågan är CMore.

Gå in på cmore.se, skapa ett konto och välj abonnemanget C More All Sport för 349 kronor per månad. Då kan du se Allsvenskan direktsänt på internet.

I studion sitter supertrion Lasse Granqvist, Alexander Axén och Olof Lundh. De som kommenterar spektaklet är Daniel Kristiansson och Jon Persson.

Det är möjligt att streama Östersund – Hammarby från valfri plattform.

  • 1. Gå in på cmore.se
  • 2. Skapa konto och signera för abonnemanget "C More All Sport"
  • 3. Titta på Östersund - Hammarby

Titta på Östersund – Hammarby på TV

Utöver att leta rätt på en Östersund – Hammarby live stream finns även möjligheten att se matchen på TV. Kanalen som sänder matchen är C More Fotboll.

Om du råkar sakna kanalen som visar matchen, kan du trots allt titta på Östersund – Hammarby på TV ändå. Detta genom att koppla din live stream från dator, mobil eller surfplatta till TV med hjälp av till exempel Chromecast eller HDMI-kabel.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 17:30

Inför matchen

Hammarby har gått som tåget sedan i somras, och har vunnit 13 av sina 15 senaste matcher. Men det har inte räckt till förstaplatsen, då Djurgården – med god hjälp av domsluten – fortsatt vinna även de.

Hur som helst finns fortfarande möjligheten för Hammarby att vinna SM-guldet. För att göra det krävs att Djurgården förlorar mot antingen Örebro eller Norrköping, alternativt tappar poäng i båda matcherna.

Östersund vann sin senaste match, mot Sirius, och har nu fått lite andrum i botten. Fem poäng ned till kvalplats, medan direkt nedflyttning är totalt avskrivet.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se