Hammarby - Örebro
NYHETER

Sätt dig in i hur du gör för att streama Hammarby - Örebro, så att du kan titta på matchen live.

  • Match: Hammarby IF - Örebro SK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag 30 september 19:00 
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Streama matchen

Hammarby – Örebro är en match med hög spänning, som är mycket viktig för hemmalaget såväl som för bortalaget. Biljett till matchen är inte gratis men kostar heller inte särskilt mycket, men det kan ändå vara bekvämt att titta på matchen från TV eller dator istället. Läser ni vidare får ni reda på hur ni gör för att streama Hammarby – Örebro.

Se Hammarby IF – Örebro SK live

Drygt 20 000 åskådare väntas titta på matchen på plats, där hemmafansen förhoppningsvis får se Hammarby besegra Örebro.

Det är väldigt vanligt att streama Allsvenskan från dator/laptop, mobil/smartphone, surfplatta/iPad eller TV, och för att göra det behöver du ett konto på CMore. Det är hyfsat billig; för 349 kr per månad kan du se alla matcher från Allsvenskan, däribland Hammarby – Örebro.

Vilken kanal visar Hammarby – Örebro på TV?

Hammarby – Örebro visas på TV, närmare bestämt på C More Fotboll. Finns den kanalen i ditt utbud är det bara att sätta dig och kola från TV-soffan, men annars får du se till att skaffa ett konto på eller abonnemang med CMore.

Inför matchen

Denna match är av stor vikt för Hammarby, då klubben jagar Djurgården, Malmö och AIK i toppstriden. För tillfället är ”Bajen” sex poäng bakom tabellettan Djurgården, vilket alltså kan bli tre vid seger idag. Djurgården spelar också ikväll, borta mot Östersund.

Örebro SK inledde Allsvenskan 2019 ganska svagt, men har sedan trappat upp rejält i prestation. Laget har vunnit massor av matcher sedan sommaruppehållet, och nyförvärvet Yaser Kasim har startat de senaste matcherna och gjort bra prestationer. Sedan 20 juli har man resultatraden 4-2-1, vilket är väldigt starkt. Kontraktet är säkrat sedan ett tag tillbaka och det finns inte längre mycket att spela för mer än äran.

När Örebro mötte Hammarby i vårmötet på Behrn Arena ledde Hammarby med 3-0, innan Örebro kunde väcka liv i matchen. Sena mål från Viktor Prodell och Filip Rogic gjorde att man fick känning, men det räckte inte hela vägen och Hammarby vann med 3-2. Som vanligt kunde "Bajen" inte stänga matchen, utan det blev nervöst och målskillnaden fick inte den positiva effekt den kunnat få.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se