Häcken - Hammarby live stream
NYHETER

Se hur du gör för att titta på Häcken - Hammarby live på nätet.

Streama Häcken – Hammarby

För att streama Häcken – Hammarby behöver du ett konto på CMore, då det är där matchen sänds live på nätet. Där visas alla matcher från Allsvenskan, och du kan således se matchen. Sändningen är givetvis live.

Du måste, för att titta på Häcken – Hammarby direkt, ha paketet C More All Sport, som låser upp sändning till hela tjänstens utbud. Det kostar dig 349 kronor i månaden. Det går också att köpa en matchbiljett, som låser upp sändningen till just denna match, för 249 kronor.

Du kan se matchen från valfri plattform.

Titta på Häcken – Hammarby på TV

För att se Häcken – Hammarby på TV är det C More Fotboll som gäller, då det är den kanal som visar matchen. Sändningen går med väldigt bra bildkvalitet och riktigt bra ljud, med skickliga kommentatorer och en duktig studio.

Om du saknar kanalen som visar matchen på TV, det vill säga C More Fotboll, finns et en lösning för dig. Det går nämligen att koppla sändningen från din Häcken – Hammarby live stream från dator, surfplatta eller mobil till TV med hjälp av Chromecast, HDMI-kabel, Apple TV eller annat hjälpmedel.

Nedan kan ni se statistik för Häcken och Hammarby i årets allsvenska.

Statistik i Allsvenskan 2019 BK Häcken Hammarby IF
Matcher 12 12
Segrar 6 5
Oavgjorda 3 4
Förluster 3 3
Mål 17 20
Insläppta 10 16
Målskillnad +7 +4
Poäng 21 19
Placering i Allsvenskan 5 7

Inför matchen

Allsvenskans uppehåll är över och omgång 13 har inletts. Två av de fyra lag som ännu inte spelat är Häcken och Hammarby, som nu möts på Bravida Arena. Häcken har en vana av att underprestera mot topplag, och det återstår att se vad laget kan åstadkomma när Hammarby står på andra sidan planhalvan.

Hammarby hade en svängig vår, med bra perioder men även mindre bra perioder. Så gott som hela backlinjen var skadad under slutet av vårsäsongen, men nu är alla utan avstängde Simon Sandberg tillbaka redo för spel.

Vinnaren av matchen – om någon nu vinner – tar mycket viktiga poäng i jakten på topp 3 och Europakval. Häcken vill säkra Europaspel för andra året i rad medan Hammarby inte kvalat till Europa på över tio år.

Om ni vill hitta och läsa speltips till Allsvenskan och bland annat denna match ska ni följa länken. Här kan ni hitta oddsbonusar på nätet.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se