Se AIK - Sirius live stream
NYHETER

Så här gör du för att streama AIK - Sirius!

Streama AIK – Sirius live

För att streama AIK – Sirius live på nätet måste du ha ett konto på CMore, då det är den tjänst som visar matchen direkt. Där kan du se alla matcher i Allsvenskan direktsänt. Skapa ett konto på CMore för att se AIK – Sirius.

Matchen mellan de här två lagen kommer att vara populär att titta på för många, och det är alltså CMore som krävs för att se din AIK – Sirius live stream.

Du kan titta på din ström av matchen från valfri plattform – titt på AIK – Sirius från dator, mobil eller surfplatta!

  • 1. Gå till CMore
  • 2. Skapa ett konto och välj ett sport-abonnemang
  • 3. Titta på AIK - IK Sirius live stream (avspark 15:00, 14/4)

Titta på AIK – Sirius på TV

Om du istället vill se AIK – Sirius på TV är kanalen du behöver C More Sport, där matchen direktsänds. Ratta in den kanalen, som visar matchen, och se matchen på TV.

Ett annat sätt att se AIK – Sirius på TV är genom att koppla din livesändning från din AIK – Sirius live stream till din TV, från dator eller var du nu streamar ifrån. Det går nämligen att koppla sändningen från mobil, surfplatta eller dator om du har till exempel Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

AIK är naturligtvis storfavoriter här, men det är inte de regerande mästarna utan Sirius som står på full pott så här långt in på den allsvenska säsongen. Sirius har besegrat både Kalmar FF och Falkenberg, och visst, det är väl inga topplag, men det är ändå en fin bedrift.

AIK har i sin tur spelat 0-0 i båda sina matcher, först mot Östersund och Norrköping. När det nu är Sirius som kommer på besök förväntar sig fansen den första trepoängaren.

Här kan ni läsa vårt speltips till AIK - Sirius.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se