Haris Radetinac
NYHETER

En snackis inför Malmö - Djurgården på söndag är stämningen mellan Haris Radetinac och Arnór Traustason, efter Radetinacs fula tackling på MFF-spelaren senast.

För drygt en månad sedan ställdes Djurgården mot Malmö på Tele2 Arena, i en ytterst viktig match i guldstriden. Matchen slutade 1-1, men efteråt var det något annat än resultatet som diskuterades mest frekvent.

Djurgårdens Haris Radetinac hade stått för en oerhört ful och dåligt tajmad tackling, som tvingade Arnór Traustason att kliva av. Malmös tränare Uwe Rösler var väldigt förbannad efteråt och beskrev incidenten som ”en karriärhotande tackling”, medan Traustason sa att han ”tänkte det allra värsta – att foten var av”.

Traustason blev borta från spel i några veckor, men gjorde nyligen comeback och startade både mot Falkenberg och mot Bnei Yehuda häromdagen. Han är alltså redo att spela och ni som väljer att streama Malmö - Djurgården kommer troligen att få se honom från start.

"Den kändes ful men det var inte avsiktligt"

Haris Radetinac pratade med Fotbollskanalen idag, och medger att tacklingen var ful:

– När jag såg reprisen kändes det som en ful stämpling, men det var inte avsiktligt och det är det viktigaste för mig. Jag läste också att inget gick sönder och att han var tillbaka snabbt och spelar nu matcher.

Många blev irriterade över tacklingen, och inte minst över det faktum att det inte blev någon avstängning för Djurgårdsspelaren.

– Folk får tycka och tänka vad de vill. Jag kan inte styra andra. Alla har sina synpunkter men de som känner mig vet hur jag är som person.

Haris Radetinac har själv drabbats av två korsbandsskador och vet hur påfrestande det är att tvingas hållas utanför spel.

– Jag har varit skadad länge och vet hur jobbigt det är mentalt med att göra en operation. Jag skulle aldrig önska det för någon annan. Jag är heller inte den enda i allsvenskan som varit med om det.

Radetinac är taggad inför matchen, och tycker att det viktigaste är att undvika förlust.

– Det viktigaste är att vi inte förlorar. Då håller vi dem fortsatt bakom oss. Vi känner oss starka och brukar vara bra mot Malmö, så det blir roligt.

– De är svårslagna hemma, men förra säsongen slog vi dem två av tre gånger och gjorde även i år det bra senast. Det gäller att få in känslan att vi måste prestera och ha en bra inställning för att kunna ta poäng mot MFF. Vi har ett bra lag och vi har bevisat det.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se