Hamad utanför Tunavallen.
NYHETER

Jiloan Hamad syntes på och utanför Tunavallen igår, då Hammarby var på besök i Eskilstuna. Återkomst till Bajen på gång?

Hamad på plats på och utanför Tunavallen

Hammarby stod igår för ännu en överkörning av en allsvensk motståndare. Efter 6-2 mot Falkenberg och 5-2 mot Elfsborg var det denna gång AFC Eskilstuna som fick kapitulera, efter att Hammarbys offensiva kvartett fört laget till seger med 6-1.

På läktaren satt Jiloan Hamad, som är kontraktslös efter att ha brutit med sydkoreanska Incheon United FC för en knapp vecka sedan. Flera foton på Hamad där han poserar med supportrar utanför Tunavallen i samband med matchen florerar på nätet. 

Att Hammarbys sportchef Jesper Jansson har regelbunden kontakt med sin tidigare spelare är ingen hemlighet, och ryktena om en återkomst till ”Bajen” minskar knappast av dessa uppgifter.

Gjorde två år i Hammarby

Jiloan Hamad skrev senast på för Hammarby inför säsongen 2017, men fick det inte riktigt att lossna under sitt första år i den grönvita tröjan. Våren 2018 spelade han däremot fantastisk fotboll och var oerhört nära att komma med i Janne Anderssons VM-trupp. Hamad fick dock nöja sig med ett samtal från förbundskaptenen, som förklarade att han var oerhört imponerad av vad mittfältaren visat upp.

Hamad blev knäckt av att missa VM-truppen och hade sedan svårt med motivationen, och likt resten av laget dalade hans prestationer under hösten. Vid årsskiftet till 2019 gick Hamads kontrakt med Hammarby ut, och han skrev på för sydkoreanska Incheon United.

Ersätter Tankovic?

Allsvenskans kanske bäste spelare just nu är Muamer Tankovic, som på de fyra senaste matcherna stått för tre mål och tre assist och dessutom toppar seriens poängliga. Jesper Jansson har sagt att det är förvånansvärt tyst kring Tankovic, men storklubbarna i Europa har fortfarande en månad på sig innan övergångsfönstret stänger.

Det är långtifrån omöjligt att Tankovic lämnar Hammarby i sommar, och i så fall ligger nog ett kontraktsförslag redo och bara väntar på Jiloan Hamads underskrift.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se