NYHETER

Kan Östersund störa AIK i deras väg mot SM-guldet?

Streama Östersund – AIK

Vill du streama Östersund – AIK live på nätet? Läs allt om hur du gör för att se matchen online. Vi berättar hur du gör för att titta på matchen.

Skapa först och främst ett konto på CMore, då det är den tjänst som sitter på rättigheterna att visa matchen. Där kan du se Östersund – AIK direktsänt. Du behöver också välja sportpaketet C More All Sport när du väljer abonnemang.

Du kan kolla matchen från valfri plattform, det går nämligen att se din live stream från mobil, surfplatta, dator eller TV.

  • Match: Östersunds FK - AIK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Torsdag den 1 november, 19:00
  • Arena: Jämtkraft Arena, Östersund
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Titta på Östersund – AIK på TV

Vill du istället titta på Östersund – AIK på TV? Den Tv-kanal som sänder matchen är C More Fotboll, som visar matchen direkt. Saknar du kanalen kan du även koppla din stream från datorn till Tv:n om du har en HDMI-kabel.

Trolig laguppställning, Östersund

Keita
Mensah – Sundberg – Bergqvist – Pettersson
Fritszon – Amin – Edwards – Arhin
Islamovic – Aiesh

Skador: Andrew Mills, Jordan Flores, Simon Kroon
Avstängningar: -

Trolig laguppställning, AIK

Linnér
Milosevic – P. Karlsson – R. Jansson
Lindkvist – Adu – Dimitriadis – K. Olsson – Rashidi
Goitom – Stefanelli

Skador: Jesper Nyholm, Robert Lundström
Avstängningar: Sebastian Larsson, Daniel Sundgren

AIK marscherar vidare mot guldet

Östersund var en av guldfavoriterna inför säsongen, men stridigheter kring ordföranden och spelarförsäljningar har bidragit till att laget inte lyckats att hålla sig i den högsta toppen.

Det såg dock länge ut att kunna bli Europaplats för Östersund, men även det kan man nu glömma bort. Dock är Östersund ett starkt lag och lär vilja spela för åtminstone äran och den lockande möjligheten att kunna störa AIK i guldstriden.

AIK toppar Allsvenskan på sina 60 poäng, en poäng före Norrköping men med en match mindre spelad. AIK kommer från tre raka kryss, och vore det inte för Sebastian Larssons kvittering i 96:e minuten mot Malmö senast hade de haft det än mer svettigt.

För att Norrköping ska kunna passera AIK måste AIK ta högst 4 poäng på sina sista 3 matcher. Efter matchen mot Östersund spelar man hemma mot GIF Sundsvall på söndag, och sedan avslutas säsongen borta mot Kalmar söndagen därpå. Vinner AIK mot både Östersund och Sundsvall har man säkrat SM-guldet, och får fira tillsammans med supportrarna.

Speltips

AIK verkar ha fått lite guldnerver, och kommer från tre raka oavgjorda matcher. En av dessa skedde dessutom hemma mot svaga Örebro. Mot Malmö senast var AIK till och med ytterst nära att förlora.

Östersund har sett till tabelläget inte mycket att spela för, men att möta ligaledaren och potentiellt störa dem i deras guldjakt är motivation nog.

Vi tycker att utgången av denna match är svår att förutspå, och känner att Östersund lika mycket som AIK kan vinna matchen, på samma sätt som det lika gärna kan bli delad pott. Då oddsen är klart högre på Östersund är det därför där vårt spel faller.

Vi spelar ”Östersund att vinna – insatsen tillbaka vid oavgjort” till oddset 3.40 gånger pengarna.

  • Tips: Östersund vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 3.40, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se