NYHETER

Allt inför Malmö - Örebro. Avspark 19:00 under torsdagskvällen.

Streama Malmö FF – Örebro SK live

Vill du streama Malmö FF – Örebro SK online? Då behöver du skaffa ett konto på CMore, där de visar matchen direkt på nätet.

Titta på Malmö – Örebro direkt på CMore med sportabonnemanget. Föredrar du kan du lika gärna välja att pausa matchen och titta i efterhand.

Matchen visas i HD-kvalitet, och det går att titta från valfri plattform (mobil, dator, surfplatta, TV).

  • Match: Malmö FF - Örebro SK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Torsdag den 1 november, 19:00
  • Arena: Stadion, Malmö
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Titta på Malmö – Örebro på TV

För att se Malmö – Örebro på TV behöver du, konstigt nog, ratta in kanalen C More Golf. Där visas matchen live. Saknar du kanalen går det även att koppla din CMore live stream-sändning till TV:n med hjälp av Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel.

Trolig laguppställning, Malmö FF

J. Dahlin
E. Larsson – Nielsen – Brorsson – Rieks
Lewicki
Bachirou – Christiansen
Traustason
Rosenberg – Antonsson

Skador: Rasmus Bengtsson
Avstängningar:

Trolig laguppställning, Örebro SK

O. Jansson
V. Tranberg – Almebäck – S. Ring
Björnkvist – Gerzic – Rogic – Granlund
Omoh – Igboananike – Besara

Skador: Arvid Brorsson, Martin Lorentszon
Avstängningar: -

Malmö kämpar för att nå kvalplats till Europa League

SM-guldet är sedan länge borträknat, men Malmö slåss hårt för att nå en topp 3-placering och därmed kval till Europa League. Fjärdeplatsen kan innebära kval till Europa League den också, beroende på vinnare av Svenska Cupen näsa år.

De tre lagen som slåss om tredjeplatsen är Hammarby, Häcken och Malmö. Hammarby står på 54 mål, Häcken på 53 och Malmö på 49, men med en match mindre spelad. I nästa omgång möts Hammarby och Häcken, vilket öppnar upp för Malmö då minst ett av lagen kommer att tappa poäng.

Örebro SK har inte mycket att spela för de här sista matcherna i Allsvenskan. Laget ligger i ingenmansland och kan endast motivera sig med äran.

Speltips

Malmö FF har ett fullspäckat spelschema under den närmsta tiden. På en och en halv vecka kommer man att spela hela fyra matcher. Örebro idag, IFK Göteborg på söndag, Sarpsborg (Europa League) nästa torsdag, Elfsborg nästa söndag.

Malmö kommer givetvis att ge allt för att vinna ikväll, men man kommer inte att ödsla mer krafter än nödvändigt. Örebro har ingenting att spela för och energin kanske inte är på topp hos ÖSK.

Vi tycker att under 3,5 mål till oddset 1.66 är ett lockande odds, och spelar detta påBet365.

  • Tips: Under 3,5 mål
  • Odds: 1.66, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se