NYHETER

Kan Hammarby ta ett steg mot att säkra Europaplats?

Streama GIF Sundsvall – Hammarby

Om du är intresserad av att streama GIF Sundsvall – Hammarby bör du skapa ett konto på CMore, där matchen visas live. På CMore kan du se alla matcher från Allsvenskan.

Matchen sänds direkt och det är möjligt att se GIF Sundsvall – Hammarby från valfri plattform. Det går alltså att titta på din live stream från mobil, dator, surfplatta eller TV.

Matchen visas med hög bildkvalitet.

  • Match: GIF Sundsvall - Hammarby IF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 31 oktober, 19:00
  • Arena: Norrporten Arena, Sundsvall
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Streama Elfsborg - Dalkurd

Titta på GIF Sundsvall – Hammarby på TV

För dig som vill titta på GIF Sundsvall – Hammarby på TV behöver du kanalen C More Live, som sänder matchen direktsänt från matchstart 19:00. Saknar du denna kanal kan du istället koppla matchen till din TV från datorn via HDMI-kabel.

Trolig laguppställning, GIF Sundsvall

Eskelinen
Moros – Björkander – Myrestam
Tamimi – Batanero – Ciercoles – D. Olsson
Haro – Hallenius – M. Sema

Skador: Chidi Dauda Omeje, Peter Wilson
Avstängningar: Pol Moreno

Trolig laguppställning, Hammarby

Blazevic
Sandberg – Paulsen – Fenger – N. Borges
Barny – Andersen
Rodic – Tankovic – Hamad
Djurdjic

Skador: Johan Wiland, Benny Lekström, Serge-Junior Martinsson Ngouali
Avstängningar: -

Hammarby jagar Europaplats

När säsongen närmade sig, och sluttabellen av Allsvenskan 2018 skulle tippas, var det inte många som trodde på GIF Sundsvall. Norrlandslaget var nederlagstippat, och väntades hamna i botten av tabellen.

Ute på planen har vi dock fått se annat. GIF Sundsvall har med sin spanskinspirerade och vägvinnande fotboll besegrat både det ena och det andra motståndet, och en möjlig Europaplats fanns länge under räckhåll. Så bra blir det tyvärr inte, men den 7:e-platsen man innehar nu ska man vara stolta över.

Några som däremot siktar på att knipa en Europaplats är Hammarby. Efter att ha gjort en fantastisk vår och drömt om guldet, har det sett ut att ”bara” bli topp 3 och kval till Europa League för Stockholmsklubben. De senaste veckornas svaga resultat har dock försatt laget i en situation där Europaplatsen plötsligt är långt ifrån i säkerhet.

Hade Malmö inte släppt in det där kvitteringsmålet i 96:e minuten mot AIK under måndagskvällen, då hade MFF varit förbi Hammarby nu. Men än så länge är ”Bajen” alltså 3:a, och för vara säkra på att behålla den platsen ska man vinna mot Sundsvall.

Detta blir också Kennedy Bakircioglüs tredje sista match i Hammarbytröjan, och det är ännu oklart om han kommer att få starta. Lagets ordinarie centralmittfältare Serge-Junior Martinsson Ngouali är skadad, men mot Kalmar senast fick Junes Barny ta hans plats och när Kennedy till slut byttes in var det högre upp i banan.

En annan intressant aspekt är att de förra Hammarbyspelarna Linus Hallenius, William Eskelinen, Jonathan Tamimi och Maic ”Magic” Sema får möta sin gamla klubb här.

Speltips

Hammarby har klart mer att spela för här, och dessutom mer kvalitet i laget. Kennedy Bakircioglü fick hoppa in senast och var en mycket pigg injektion, och han kan mycket väl få mer speltid idag. Det hade varit guld värt för Hammarby.

Allt som allt har bortalaget mer kvalitet än GIF Sundsvall, och den 2:an känns för oss naturlig. Både mer motivation och mer klass.

  • Tips: Hammarby vinner
  • Odds: 2.25, Unibet

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se