Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 apr, 2017

Bayern München – Dortmund: Live stream på semifinalen

Det har nu blivit dags för semifinal i DFB-pokalen. Bayern är det lag som vunnit turnerningen flest gånger, närmare bestämt 17 vinster. Dortmund har vunnit tre och den senaste var 2012. Bayern som åkte ut ur Champions League har stor fokus inför kvällens match. En titel är nästan måste för att inte säsongen inte skall ses som ett misslyckande.

Dortmund åkte även dom ut Champions League men verkar ha hämtat sig efter den otäcka attacken mot deras spelarbuss. De verkar ha återhämtat sig någorlunda och lyckades vinna i senaste ligamatchen.

Streama Bayern – Dortmund hos bet365 idag. Avspark klockan 20:45.

Brytning Bayern

Skadedrabbat Dortmund får det tufft

Väljer du att följa Bayern – Dortmund via stream eller tv kommer du märka att det saknas en hel del spelare när startelvorna presenteras. Framförallt i Dortmund där Mario Götze, André Schürrle, Marc Bartra, Sebastian Rode och Nuri Sahin är uppsatta på skadelistan.

I Bayern är det betydligt färre namn uppsatta på skadelistan. Manuel Neuer är fortfarande borta efter att han brutit foten och David Alaba kommer eventuellt inte att spela kvällens match.

Båda lagen vill till finalen i Berlin

Finalmatchen kommer att spelas i Berlin. Och det kommer garanterat att vara en otrolig stämning på arenan. En stämning som du kan ta del av via live stream hos bet365. Dortmund som ligger trea i ligan kommer få det svårt att verkligen utmana om ligatiteln.

De är väldigt bekatna med varandra i DFB-pokalen och inte bara i ligan. Förra året möttes de i finalen där Bayern vanv på straffar. Året innan det möttes lagen i Semifinal där Dortmund vann på straffar. 2014 spelade lagen final och Bayern vann med 2-0 efter förläggning.

Gemensam nämnare är att alla matcher har varit otroligt jämna. Förutom 2012 när Dortmund vann finalen med 5-2 men senare fick pisk i Champions League finalen mot samma motstånd.

Bayern vs Dortmund

Bayern – Dortmund stream

Matchen går att se hos bet365. Allt som krävs är att du har ett konto laddat med pengar. Då kan du ta del av en hel del andra ligor och sporter.

Bet365 erbjuder nästan alltid marknadens bästa odds och dessutom live stream på fotboll och massvis av annan sport.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar