Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 29 maj, 2022

Utsikten – Skövde AIK, 30/5: Speltips & stream

Måndagsmatchen som summerar omgång 10 i Superettan spelas mellan Utsiktens BK och Skövde AIK.

Därefter blir det en hel månads paus där ligan återupptas den 26:e juni 2022. Fram till dess är det all-in för båda gängen.

De ligger nära varandra i tabellen och är svåra att skilja åt. Därmed känns detta möte helt öppet och kan sluta hursomhelst.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Utsikten – Skövde AIK, Superettan
Avspark: Den 2022-05-30, kl. 19:00
Vart: Bravida Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: X2 (Odds: 1.75 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’uvadkEemHd2OxEsCEXbDqNCF6lQFqq2K0ReYnUwK’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Utsikten – Skövde AIK live

Det är lätt att streama matchen mellan Utsikten och Skövde AIK online. Allt som du behöver göra för att se matchen är att öppna ett konto gratis hos Discovery Plus.

Därefter behöver du välja ett sportpaket. När det är gjort kan du ta del av alla Superettan live streams, som Utsikten – Skövde AIK live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta. Du kommer igång på följande vis:

  • Surfa vidare till Discovery Plus
  • Öppna ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Utsikten mot Skövde AIK

Sändningen i matchen börjar 15 minuter innan.

Speltips & odds

Det är inte alls lätta att skilja på lagen. Matchen mellan Utsikten och Skövde AIK är en öppen tillställning.

Utsikten, som har spelat en mer attraktiv fotboll med fler gjorda och insläppta mål, har en poäng upp till Skövde AIK, som har varit mer stabila.

Efter 9 omgångar har det blivit 5 segrar, ett kryssresultat och 3 förluster för Utsikten. De har varit extremt produktiva i målprotokollet och nätat minst 2 gånger i samtliga 8 senaste matcher. Det är sjukt imponerande, så klart.

Mittfältaren Karl Bohm har det gått bäst för. Han har nätat 5 gånger på 8 matcher. Han var inte med i den senaste omgången då laget slog Norrby på resande fot med 2-0. I stället blev det Jesper Brandt och Nsima Peter som nätade. Managern Bosko Orovic har ett flertal offensiva alternativ, som är i högform.

Å andra sidan är Utsikten mindre bra i försvaret. Innan seger blev det en delad pott mot Landskrona, i ett möte som slutade 2-2. Innan dess en förlust med hela 2-5 mot Jönköpings Södra, som ligger på en nedflyttningsplats.

Lite starkare har ändå Skövde AIK varit, som trots allt har en placering högre i tabellen. Tränaren Tobias Linderoth har 5 segrar, 2 kryss och 2 förluster inledningsvis med sin trupp.

Det som har imponerat i laget under de senaste omgångar är försvaret. Man har inte släppt in något mål mot Örebro SK och Jönköpings Södra, som man besegrade i den senaste omgången. Mittfältaren Oscar Lennerskog gjorde matchens enda mål, sitt första för säsongen. Ett viktigt sådant, då man har 3 poäng upp till en kvalplats till Allsvenskan.

Även Skövde AIK har en målkung i Jack Cooper Love, som har hittat nätmaskorna 5 gånger hittills under säsongen.

Så Skövde AIK blir en svår nöt att knäcka för Utsikten, som spelbolag har valt som en favorit i matchen. Det låter inte trovärdigt, med tanke på hur svårt det är att skilja lagen åt.

Därför faller spelet på att Skövde AIK inte reser hem lottlösa utan att de klarar av att plocka minst en eller samtliga 3 poäng i matchen.

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen eller Skövde AIK seger
  • Odds: 1.75
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Superettan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Utsikten inte vinner matchen mot Skövde AIK efter fulltid.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Utsikten – Skövde AIK kampen.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Under 2,5 mål i matchen 1.90
Under 10,5 hörnor i matchen 1.65
Inga mål i den 1:a halvleken 2.95

Nyheter

em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar