Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 apr, 2022

Southampton – Chelsea (9/4): Stream, speltips & odds

Southampton Chelsea speltips stream

Southampton och Chelsea ställs emot varandra på lördag eftermiddag. Här ger vi er förutsättningarna inför mötet, med såväl ett speltips som information om hur ni hittar er Southampton – Chelsea stream.

Southampton gör en godkänd säsong, varken mer eller mindre, där man kommer att parkera in i mitten av tabellen, utan vare sig nedflyttningshot eller något hopp om att slåss om Europaplats. På lördag eftermiddag ställs man emot Chelsea, som av allt att döma kommer att sluta på tredje plats.

Här tar vi er igenom förutsättningarna inför matchen på St. Mary’s Stadium. Se vårt speltips och hitta er Southampton – Chelsea live stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Southampton – Chelsea
Matchstart Kl. 16:00, den 9/4
Vart: St Mary’s Stadium
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Extra
Speltips: Wolves vinner (3,50 hos Bet365)

Inför

  • Southampton gör en ok säsong, men inte mer. Laget ligger i ingenmansland och har en lugn säsongsavslutning framför sig.
  • Chelsea har mestadels gjort det bra, men kommer från två raka förluster – en i Premier League och en i Champions League.
  • Chelsea har bara vunnit en av sina fem senaste matcher mot Southampton.

Statistik & inför

[sports data-token=’H9TDilMVNnGKPuBP9w2ESaZ3u9kRBN6Hbi87AbUa’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Southampton – Chelsea online

Det är ganska enkelt att live streama Southampton – Chelsea online på internet. Allt ni behöver göra för att se matchen direktsänt på internet är att skaffa ett konto på Viaplay och där köpa ett sportabonnemang. Viasat är tjänsten som visar Premier League live, och med ett konto på deras sajt kan du hitta en Southampton – Chelsea live stream. Då kan ni även streama Newcastle – Wolves live.

Det går bra att titta på din fotboll stream via mobil, dator såväl som surfplatta. Du väljer vilken enhet du ska ha igång sändningen ifrån. Med hjälp av exempelvis en Chromecast kan du dessutom koppla över din Southampton – Chelsea stream till TV-skärmen.

Matchen kommer dessutom att visas i TV. På Viasat Sport Extra kan du se matchen mellan Southampton och Chelsea direktsänt.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Southampton – Chelsea online!

Speltips & odds: Southampton – Chelsea

Southampton gör ingen säsong som kommer att gå till historien. Man ligger i mitten av tabellen, och går knappast in i säsongsavslutningen med nerv. 18 poäng upp till Europaplats, och 12 ned till nedflyttningsplats. Men matcherna ska spelas av, och man får lägga fokus på att redan nu slipa på spelet och bygga på något som kan bära frukt nästa säsong.

På lördag eftermiddag ställs Southampton mot Chelsea, som kommer från en av sina sämsta veckor på länge. Det började med att man förlorade hemma mot Brentford med hela 1-4, en förlust som kanske kunde förklaras med att man redan där och då tänkte på Champions League-kvartsfinalen som väntade fyra dagar senare. Om så var fallet, så såg det inte ut att hjälpa i prestationen under onsdagen. Hemma mot Real Madrid förlorade man med 1-3, och det ser onekligen tufft ut att vända på skutan.

Vi väntar oss att Thomas Tuchel ställer upp med ett ganska så b-betonat lag här, för att ge sitt Chelsea de allra bästa tänkbara förutsättningarna att uträtta någonting i Madrid. Det är någonting som kan gå ut över resultatet mot Southampton. Hemmalaget har visserligen visat svag form de också, men en toppmatch som denna är precis vad som kan behövas för att få fart på laget. Och att då ställas mot ett b-betonat Chelsea ur form kan vara en tacksam uppgift. Dessutom är Southampton starka på hemmaplan, där man bara förlorat tre av femton matcher denna säsong.

Vi går för skrällen här, och spelar den raka 1:an. Den finnes till 4,00 gånger pengarna, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Southampton vinner
  • Odds: 4,00
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att ta er en titt på fler speltips från Premier League.

Annan betting inför matchen

Vi spelar att Southampton skräller och vinner den här matchen. Men kolla gärna in andra odds som erbjuds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – ja 1,75
Över 2,5 mål 1,90
Chelsea vinner 1,95

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar