Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 feb, 2022

Sollentuna FK – IFK Norrköping: Stream, speltips & odds (28/2)

Sollentuna Norrköping

IFK Norrköping bortaspelar mot Sollentuna FK i Svenska Cupen. Efter att bara ha fått en poäng i första matchen har ”Peking” press på sig att vinna här.

Norrköping nådde bara 1-1 i sin premiärmatch i Svenska Cupen, och har nu revansch mot sig själva att utkräva. På måndag kväll 28 februari ställs man emot Sollentuna FK, som förlorade knappt i sin första gruppspelsmatch.

Vi ger er våra tankar inför matchen, med speltips och information om hur ni hittar en Sollentuna – IFK Norrköping stream.

Streama fotboll direkt

Hitta Bet365 live streams

Vad: Sollentuna – IFK Norrköping
Matchstart Kl. 19:00, den 28/2
Vart: Sollentunavallen
Live stream C More
TV: C More Fotboll
Speltips: Under 3,5 mål (1,91 hos Unibet)

Inför

  • Sollentuna förlorade knappt i första matchen, med 0-1 mot Varberg.
  • Norrköping nådde bara 1-1 mot Öster i sin första match.
  • Jacob Ortmark imponerade i sin tävlingsdebut för IFK Norrköping, och väntas få chansen från start igen.

[sports data-token=’biyvoXKYBOwEZpqyCU67l16pCnlkOub3hMDnOZBG’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Sollentuna – IFK Norrköping

Det är enkelt att hitta en Sollentuna FK – IFK Norrköping live stream. Det enda som krävs för att ni ska kunna se matchen live är att ni skaffar ett konto på C More, och där köper ett sportabonnemang. När det är ordnat kan ni börja live streama Sollentuna – IFK Norrköping direkt från valfri enhet.

Välj själva om ni vill se er fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV eller liknande går det också bra att koppla över er Sollentuna – IFK Norrköping stream till TV-skärmen, och se matchen där istället.

Hur är det då med TV-sändning av matchen? Jo då, du kan se matchen på TV. C More Fotboll kommer att direktsända matchen på TV, så har du den kanalen i ditt utbud kan du se matchen direkt på TV.

  • Gå till C More
  • Skapa ett spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Sollentuna – Norrköping!

Speltips & odds: Sollentuna – IFK Norrköping

Sollentuna FK gjorde en fin insats mot Varbergs BoIS, även om man inte räckte till hela vägen. Visst syntes det att det var någon division som skiljer emellan lagen, men Sollentuna stod upp bra och hade länge oavgjort. Det man kommer att gräma sig extra mycket över är att matchens enda mål kom vid ett tillfälle då Sollentuna hade en spelare som fick behandling, och man var därmed en man mindre vid tillfället. Nog borde man ha kunnat försvara sig några minuter även med en man mindre, men klasspelaren Tashreeq Matthews var bevisligen skicklig nog att passa på att göra mål.

Nu ställs Sollentuna mot IFK Norrköping, som var något av en besvikelse i sin premiärmatch. Laget fick bara 1-1 mot Östers IF, trots att man ställde upp med bästa laget. Tungt också att man släppte in kvitteringen i minut 88. Ska man ta med sig något positivt var det nyförvärvet från Sirius, Jacob Ortmark, blev målskytt.

Här gäller naturligtvis Norrköping som stora favoriter, och nog tror vi att de löser tre poäng. Men med 1,20 gånger insatsen ser vi inte mycket spelvärde.

Vi imponerades av Sollentunas försvarsspel mot Varberg, och blev heller knappast imponerade av Norrköpings anfallsspel mot Öster. Saknaden av anfallsstjärnan Samuel Adegbenro är uppenbar. Under 3,5 mål erbjuds till hela 1,91 gånger insatsen, och spelas hos Unibet.

  • Vårt speltips: Under 3,5 mål
  • Odds: 1,91
  • Spelsida: Unibet

Kolla gärna in vår Unibet-recension, som ni finner via länken.

Annan betting inför matchen

Vi tror på en mer målsnål match än spelbolagen förväntar sig. Men det finns fler intressanta odds att kolla in. Här finner ni fler spel som kan övervägas.

Speltips Odds från Unibet
Norrköping vinner 1,20
Båda lag gör mål – nej 2.00
Norrköping -1,5 1.55

Relaterat

topptipset
Topptipset på skottdagen 2024 (29/2) bjuder på en salig blandning av matcher från stora delar av världen.
29 februari, 2024
europatipset
Veckans första Europatips bjuder på flera intressanta skrälldrag. Vi tror bland annat att Ligacupfinalisterna Liverpool och Chelsea är favoriter i fara och motiverar detta mer detaljerat i analysen nedan. Häng med!
28 februari, 2024
topptipset
Topptipset den 27/2 ger oss matcher från FA-cupen som blandas friskt med andra europeiska matcher.
27 februari, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar