Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 mar, 2022

Örgryte – Eskilsminne (7/3): Stream, speltips & odds

Örgryte måste ha full fart framåt för att ha någon som helst chans att ta sig vidare till kvartsfinal i Svenska Cupen. Eskilsminne står på andra sidan, och har inte mer än äran att spela för.

Endast en omgång återstår av gruppspelet i Svenska Cupen. I Grupp C slåss Örgryte för att greppa sista halmstrået, och passera AIK för att lägga beslag på förstaplatsen. För att lyckas med det måste man ta in tre poäng och sex mål.

På andra sidan planen står Eskilsminne, som redan är utslagna. Vi ger er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni hittar en Örgryte – Eskilsminne stream.

Se fotboll online

Titta på massor av matcher hos Bet365

Vad: Örgryte – Eskilsminne
Matchstart Kl. 19:00, den 7/3
Vart: Gamla Ullevi, Göteborg
Live stream C More
TV: Ingen kanal
Speltips: Örgryte leder i paus (1,58 hos Unibet)

Inför

  • Örgryte måste vinna med storsiffror här för att ha en chans att gå vidare.
  • Eskilsminne står på blott en poäng, och är redan utslagna.
  • Eftersom Örgryte måste ösa in mål landar vårt speltips på att man leder matchen redan i paus.

Statistik & inför

[sports data-token=’tFgQ0mbCLY7He97EWRmy221OTp8fay9cxzTL1lkt’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Örgryte – Eskilsminne live

Det är enkelt att live streama Örgryte – Eskilsminne live. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skapa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. När det är klart kan ni se er fotboll stream direktsänt från valfri enhet.

Det går alltså bra att titta på er Örgryte – Eskilsminne stream från mobil, dator eller surfplatta. Har ni dessutom en Chromecast, Apple TV eller liknande kan ni koppla över sändningen till TV-skärmen, och se matchen på TV. Oavsett hur ni väljer att titta på matchen kan vi lova er en högklassig sändning.

Matchen kommer inte att visas på någon TV-kanal, så för att se den behöver ni ha ett C More-konto. Med hjälp av det kan ni dock som sagt koppla över er Örgryte – Eskilsminne live stream till TV-skärmen, och på så sätt ändå se matchen på TV.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Örgryte – Eskilsminne!

Speltips & odds: Örgryte – Eskilsminne

En omgång återstår alltså av cupspelet, och på måndag kväll går de sista lagen in i spel, i den sista gruppen. AIK och Örgryte slåss om en plats, och det är klar fördel AIK. ”Gnaget” står på 6 poäng och +6 i målskillnad, medan Örgryte har 3 poäng och +-0 i målskillnad. Örgryte måste alltså slå Eskilsminne samtidigt som AIK förlorar mot Örebro, och därtill måste man ta in sex mål.

Eskilsminne har bara en poäng, ligger sist i gruppen och är redan utslagna. Men det hindrar inte laget från att ge allt på planen denna måndag – det kan dröja innan lagets spelare ställs mot motstånd som Örgryte igen.

Örgryte går givetvis in som stora favoriter till den här matchen, och det skiljer trots allt två divisioner mellan lagen. Vi tror också att Örgryte vinner rätt bekvämt här. Man måste göra många mål framåt för att ha en chans att gå vidare, och då är det bara gasen i botten från minut 1 som gäller.

Allt hänger på att Örgryte får in ett tidigt mål, och det bör man lyckas med mot ett lag som Eskilsminne. Man slog ju faktiskt Örebro med 3-1, och var inte på något sätt utspelade av AIK.

”Örgryte leder i paus”, ger 1,58 gånger insatsen hos Unibet. Det ser vi som ett givet spel.

  • Vårt speltips: Örgryte leder i paus
  • Odds: 1,58
  • Spelsida: Unibet

Ta er gärna tid att läsa vår Unibet-recension, som ni finner via länken.

Annan betting inför matchen

Vi tror på ledning för Örgryte i paus, men kolla gärna in andra spel. Ni finner några förslag nedan.

Speltips Odds från Unibet
Örgryte vinner 1,23
Båda lag gör mål – nej 1,68
X2 3,95

Relaterat

Fullträff 28 maj
fullträff
Ta del av våra tankar om helgens kupong av Fullträff! Vi ger er analys och spelförslag till alla 13 matcher!
27 maj, 2023
stryktipset 28 maj
stryktipset
Stryktipset avgörs på söndagen denna helg, då säsongens sista Premier League-omgång spelas. Här ger vi er vår analys med spelförslag till Stryktipset 28 maj!
26 maj, 2023
europatipset 27 maj vecka 21
europatipset
Europatipset avgörs på lördagen denna helg. Här finner ni vår analys och vårt tips till alla 13 matcher! Vi spelar ett 96-raderssystem.
26 maj, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

1960 Articles