Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 23 jan, 2022

Milan – Juventus, 23/1: Speltips, odds & inför

Milan Juventus speltips odds

Milan och Juventus möts i en riktig toppmatch i Serie A under söndagskvällen. Ta del av speltips till sammandrabbningen, med vårt bästa odds!

Milan och Juventus slåss båda i toppen av Serie A. Milan har förhoppningen om att vinna ligan, medan Juventus realistiskt sett måste inleda med att sikta på att greppa en topp fyra-plats.

Här går vi igenom förutsättningarna inför matchen på San Siro söndag 23 januari klockan 20:45. Se vårt speltips med vårt bästa odds till AC Milan – Juventus FC!

Match: Milan – Juventus
Matchstart: Kl. 20:45, den 23/1
Vad: Serie A
Var: San Siro, Milano
Live stream: Milan – Juventus live stream
TV-kanal: C More Fotboll
Speltips: Juventus vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort (1,83 hos Bet365)

[sports data-token=’PMdU4C4E3rdVAa3q9fZ8Yp5aE3sFHqAyv81jvQ8t’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Speltips & odds: Milan – Juventus

Milan inledde säsongen på bästa möjliga sätt, med att ta seger efter seger. Efter omkring halva säsongen har verkligheten hunnit ikapp de rödsvarta, och efter ett antal poängtapp har man fem poäng upp till rivalen från den andra sidan av Milano. Ännu är man dock sju poäng ovanför Juventus och femteplatsen, men en förlust här och det börjar bli svettigt att ligga kvar i topp fyra.

Den senaste tiden har Milan haft en väldig otur med domsluten. Mot Napoli precis innan jul fick man ett mål bortdömt på grund av offside, då Olivier Giroud – som inte rörde bollen överhuvudtaget – låg ner i offsideposition. Ett kontroversiellt domslut då det var svårt att förstå hur Giroud ska ha påverkat spelet. Så sent som i måndags åkte Milan på ett nytt bortdömt mål på tilläggstid, då domaren var för snabb med att blåsa i pipan i en situation där han definitivt skulle ha släppt fördel.

Juventus har tvärtom ryckt upp sig efter att ha gjort en svag inledning. På de åtta senaste ligamatcherna har man vunnit sex, och det blir nog en topp fyra-placering igen trots allt, för ”Den gamla damen”.

Dejan Kulusevski har inte övertygat under den här säsongen, och kommer med största sannolikhet att inleda den här matchen på bänken för Juventus. Milans svensk däremot, Zlatan Ibrahimovic, väntas spela från start.

Vi rekommenderar er att först kolla in oddsbonusar innan ni lägger ett spel.

Vårt speltips

Det finns aspekter som talar för och emot båda de här lagen. Juventus har känts starkare under de senaste månaderna, och är nog ett i grunden bättre lag. Milan har dock fått en dags mer vila inför den här matchen, även om att ha spelat i måndags kontra i tisdags inte bör spela en så pass stor roll.

Milan spelar på hemmaplan, men faktum är att man varit starkare på bortaplan såväl den här som den förra säsongen. Zlatan har heller inte gjort ett enda mål på hemmaplan sedan i september. Han har dock satt sju mål på bortaplan sedan dess. Det ska även tilläggas att blott 5000 åskådare släpps in till den här matchen, så det blir inte många ”rossoneris” som kan heja fram sitt Milan.

Milan brukar ha det svårt för Juventus rent generellt, och vi blir inte förvånade om ”zebrorna” vinner den här matchen. Vi känner dock även att ett oavgjort resultat ligger ganska nära till hands. För att gardera oss en aning spelar vi ”Juventus vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort”. Det hittas till 1,83 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Juventus vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna läsa vår recension om Bet365, som vi har skrivit.

Relaterade artiklar

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar