Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 jan, 2022

Manchester United – Wolves, 3/1: Stream, speltips & odds

Manchester United Wolves speltips stream

Manchester United och Wolves möts i Premier League under måndagskvällen. Ta del av speltips till matchen och läs om hur ni gör för att streama Manchester United – Wolves live.

På måndag kväll, med avspark 18:30, tar Manchester United emot Wolves på Old Trafford. En rolig match, som vi inte är ensamma om att se fram emot. Victor Nilsson Lindelöf är troligtvis ännu borta i corona, men Cristiano Ronaldo är startklar som vanligt.

I väntan på matchen har vi skrivit ett speltips till mötet. Läs allt inför Manchester United – Wolves!

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Manchester United – Wolves
Matchstart Kl. 18:30, den 3/1
Vart: Old Trafford
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Under 2,5 mål (1,80 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Manchester United har gjort en svag säsong, men börjat gå lite bättre sedan Ralf Rangnick tog över.
  • Det har i snitt blivit 1,5 mål i Wolves matcher denna säsong.
  • Senast lagen möttes vann Manchester United med 1-0, efter mål av Mason Greenwood.

Streama Manchester United – Wolves

Det är inte alls svårt att hitta en Manchester United – Wolves live stream, att titta på direktsänt på nätet. Allt du behöver göra för att se matchen direkt online, är att skaffa ett konto på Viaplay och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan du börja titta på matchen via en fotboll stream på nätet.

Välj själv om du vill streama Manchester United – Wolves via mobil, dator eller surfplatta, eller om du vill koppla över din Premier League stream till TV-skärmen. Oavsett hur du väljer att titta på din Manchester United – Wolves stream tror vi att du har en rolig match framför dig.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Manchester United – Wolves live!

Speltips & odds: Manchester United – Wolves

Manchester United sitter på en av världens bästa trupper, men har onekligen inte lyckats göra resultat utifrån detta. Trots att man har dyra stjärnspelare som Cristiano Ronaldo, Paul Pogba, Jadon Sancho och Harry Maguire i laget ligger man på en sjunde plats i Premier League, och lag som Arsenal och Tottenham utmanar på allvar om den där eftertraktade fjärdeplatsen. Sedan Ralf Rangnick kom in har det åtminstone börjat gå en aning bättre för United, och kanske kan man trots allt nå fjärdeplatsen till slut.

Wolves ligger på åttonde plats, vilket absolut får betraktas som godkänt för dem. Man har valt att fortsätta på portugisspåret vad gäller tränare, och den tidigare Benficamanagern Bruno Lage har gjort det bra så här långt.

Det som utmärkt Wolves den här säsongen är de få antal mål som kommit i lagets matcher. Såväl framåt som bakåt har det varit målsnålt, och med målskillnaden 13-14 har man gjort näst minst mål i serien (efter Norwich) och släppt in näst minst mål (efter Manchester City). Av lagets sju senaste matcher har tre slutat mållösa, och fyra har innehållit ett mål vardera. Hela 16 av 18 matcher har innehållit under 2,5 mål.

Det är alltså ingen vild gissning att även den här matchen blir målfattig, inte minst med tanke på att Uniteds nye tränare Ralf Rangnick sagt att hans främsta fokus så här i början ligger på att stabilisera defensiven.

Under 2,5 mål betalar 1,80 gånger insatsen hos Bet365. Vi slår till direkt.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Vi har gjort en Bet365-recension, som ni gärna får läsa.

Relaterat

nyheter
Guide inför Bingolottos uppesittarkväll den 23/12. Följ vårt program med alla hålltider för bingospelen. Läs mer om priser, gäster & rimstuga.
04 december, 2023
Europatipset 3 december
europatipset
Europatipset den 3 december! Läs allt inför kupongen i vår analys med spelförslag!
03 december, 2023
ahmed qasem byter till irak
allsvenskan
Elfsborgs mittfältare Ahmed Qasem har kontaktas av Iraks fotbollsförbund samt förbundskapten Jesús Casas. Enligt uppgifter har han bestämt sig för att byta till Iraks landslag.
02 december, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar