Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 jul, 2022

Malmö FF – Vikingur Reykjavik (5/7): Stream, speltips & odds

Dudelange Malmö speltips stream

Malmö FF tar emot Vikingur Reykjavik i kvalet till Champions League. Här ger vi er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att streama Malmö FF – Vikingur live.

I egenskap av SM-mästare kvalar Malmö FF till Champions League denna höst, och i lagets första kvalomgång ställs man emot Vikingur Reykjavik, från Island. Detta är en match Malmö kliver in i som storfavoriter, men jobbet ska göras.

Vi ger er förutsättningarna inför matchen på Eleda Stadion, i form av ett speltips. Dessutom visar vi er hur ni gör för att hitta en Malmö FF – Vikingur stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Malmö FF – Vikingur Reykjavik
Matchstart Kl. 19:00, den 5/7
Vart: Eleda Stadion
Live stream MFF Play Premium
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Under 2,5 mål (2,15 hos Bet365)

Inför matchen

  • Malmö har inte gjort någon stark start på säsongen i Allsvenskan, utan ligger på femte plats.
  • Vikingur Reykjavik ligger tvåa i isländska ligan, men är långt efter tabellettan Breidablik.
  • Den förre MFF-försvararen Kári Árnason är idag sportchef i Vikingur Reykjavik.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’WElJILU0JjfqoKhPNp3hwtvdQFDd15HYdgq3QTGi’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Malmö FF – Vikingur Reykjavik

Det är många som undrar hur man bär sig åt för att hitta en Malmö FF – Vikingur Reykjavik live stream att se direktsänt på nätet. När det är dags för Champions League-kval är det alltid svårt att veta vilka bolag som sitter på rättigheter till att visa matcherna, vart på nätet man kan se sitt lag spela.

Vad gäller den här matchen, kan vi berätta att det går att streama Malmö – Vikingur Reykjavik online. För att se matchen direktsänt på internet måste ni skaffa ett konto hos MFF Play Premium, och där köpa ett premiumabonnemang. Det går på 99 kronor/månad.

MFF Play Premium är Malmö FF:s egna tjänst. Sändningen där håller hög nivå, vad gäller både bild och ljud. Det går att ha igång er Malmö FF – Vikingur stream direkt från valfri enhet. Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, för att se matchen på TV.

  • Gå till MFF Play Premium
  • Skapa ett konto och köp premiumabonnemang för 99 kr/månaden
  • Streama Malmö – Vikingur direkt

Speltips & odds: Malmö – Vikingur

Malmö FF har inte haft någon toppensäsong så här långt. Laget har uppenbara problem med målskyttet, trots att man besitter Allsvenskans dyraste och starkaste trupp, och har klasspelare i överflöd. Anställningen av Milos Milojevic verkade bra och lovande i början, men på sistone har fansen vänt sig emot serben.

Höstsäsongen har knappast börjat smärtfritt för MFF. Först vann man med nöd och näppe derbyt mot Helsingborg, efter ett avgörande på stopptid, och därefter förlorade man chockartat mot nykomlingen GIF Sundsvall. I den matchen hade man dock 37 skott varav 18 på mål och 2 i virket, så man var kanske värda ett bättre öde.

Här ställs Malmö alltså mot isländska Vikingur Reykjavik i kvalspelet till Champions League, och det finns en Malmökoppling att hämta. MFF:s förre försvarare Kári Árnason huserar nämligen numera som sportchef för Vikingur. Malmö kliver dock in i den här matchen som storfavoriter, och det är ytterst sällan vi ser isländska lag nå framgångar i Europa.

Med tanke på Malmös oförmåga att göra mål för tillfället, är vi förvånade över att oddsen på underspelet är så pass höga. ”Under 2,5 mål” finnes till 2,15 gånger insatsen hos Bet365, och spelas.­­­­

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Bet365

Vi rekommenderar er att titta in oddsbonusar innan ni placerar ert spel.

Annan betting på matchen

Ni får gärna kolla in fler odds på Malmö FF – Vikingur. Här under finner ni tre stycken.

Speltips Odds från Bet365
X2 4,33
Över 2,5 mål 1,66
Båda lag gör mål – Ja 2,62

Relaterat

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar