Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 17 jan, 2022

Juventus – Sampdoria, 18/1: Stream, speltips & odds

Juventus Sampdoria speltips stream

Juventus och Sampdoria drabbar samman i en mycket intressant åttondelsfinal i Coppa Italia. Ta del av vårt speltips till matchen och se hur ni gör för att streama Juventus – Sampdoria live.

Juventus har efter en väldigt svag start på säsongen kommit igång bra under de senaste veckorna eller månaderna. Man närmar sig topp fyra i Serie A för varje omgång, och nu väntar en åttondelsfinal i Coppa Italia.

På andra sidan planen står Sampdoria, som alldeles nyss sparkat sin tränare Roberto D’Aversa. En intressant match så här direkt efter ett tränarbyte, och här kan ni ta del av ett speltips samt läsa om hur ni hittar en Juventus – Sampdoria stream.

Streama Juventus – Sampdoria live

Streama Coppa Italia direkt hos Bet365!

Vad: Juventus – Sampdoria
Matchstart Kl. 21:00, den 17/1
Vart: Allianz Stadium
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Över 2,5 mål (1,61 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Juventus har börjat gå bättre på sistone, efter en svag start på säsongen.
  • Sampdoria har precis sparkat sin tränare Roberto D’Aversa, efter en tids sämre resultat.
  • I Serie A-mötet lagen emellan i höstas vann Juventus med 3-2.

Streama Juventus – Sampdoria live

Det är väldigt enkelt att hitta en Juventus – Sampdoria live stream att se direktsänt på nätet. Allt ni behöver göra för att se matchen online på nätet är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Sedan kan ni börja streama Juventus – Sampdoria online, då sajten visar alla matcher från Coppa Italia direkt. Där kan ni även streama Serie A live.

Välj själv om ni ska ha igång er Juventus – Sampdoria stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din stream till TV-skärmen, och titta på matchen på TV. Var du än väljer att se din fotboll stream kommer kvalitén att vara god.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ditt spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Juventus – Sampdoria live!

Speltips & odds: Juventus – Sampdoria

Sampdoria har inte gjort någon bra säsong så här långt, och under de senaste matcherna har dåliga resultat blivit sämre. Nu står man på fem raka utan seger och tre raka förluster. Hemmatorsken mot Torino i helgen var nog för ledningen, som meddelade att tränaren Roberto D’Aversa får foten.

Än har ingen ny tränare tillsatts, men det ryktas om Marco Giampaolo, som ledde Sampdoria med bravur mellan 2016 och 2019. Hans goda prestationer med klubben ledde till ett tränarjobb hos Milan, där det dock gick sämre och han fick sparken efter blott tre månader. Giampaolo kommer senast från att ha tränat Torino. I väntan på Giampaolo är det hur som helst rimligt att tro att assisterande tränaren får ta hand om matchen mot Juventus.

Det är alltid intressant att se första matchen efter att det hänt saker på tränarpositionen. Den så omtalade tränareffekten brukar innebära att lag som gått dåligt sprattlar till och tar någon seger när tränaren fått kicken, då alla spelare vill visa sig från sin bästa sida inför de nya ögonen. När man inleder borta mot Juventus kan det dock bli knepigt att vinna, men i cupmatcher kan mycket hända.

Juventus har börjat gå bättre på sistone, och vi tror ändå att man klarar av att slå Sampdoria. Intressant blir ändå att se om Sampdoria lyckas hota, för man har trots allt en farlig offensiv med klasspelare som Francesco Caputo, Fabio Quagliarella och Antonio Candreva. Dock saknar man ordinarie mittbacken Omar Colley.

Vi tror att detta kan bli en målrik historia, med all offensiv kvalitet, samt att Sampdoria saknar sin ledare i backlinjen. Även Juventus är utan en viktig kugge där bak i Leonardo Bonucci. Vi spelar över 2,5 mål, som finnes till 1,61 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,61
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna vår Bet365-recension, där ni finner våra åsikter om spelsidan.

Relaterade artiklar

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar