Jönköpings Södra - Landskrona BoIS (10/5): Stream, speltips & odds

J-Södra Landskrona speltips stream

Jönköpings Södra och Landskrona BoIS möts på tisdag kväll i Superettan. Här ger vi er förutsättningarna inför matchen, och visar hur ni bär er åt för att live streama den online.

Superettan är känd för att vara en jämn och oviss serie, till och med mer oviss än Allsvenskan. Jönköppings Södra och Landskrona BoIS är två lag som väntats slåss i toppen, men fem omgångar in i seriespelet ligger de båda på negativ kvalplats.

Vilket av lagen vinner detta tidiga ångestmöte, eller blir det delad pott? Vi tar er igenom förutsättningarna till Jönköpings Södra – Landskrona BoIS, och ger er ett speltips till matchen. Dessutom visar vi hur ni hittar en live stream till mötet på Stadsparksvallen.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos!

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Jönköpings Södra – Landskrona BoIS
Matchstart Kl. 19:00, den 10/5
Vart: Stadsparksvallen
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Landskrona vinner (3,60 hos Bet365)

Inför matchen

  • Jönköpings Södra har varit en besvikelse så här långt, och ligger på negativ kvalplats.
  • Landskrona BoIS har inte varit mycket bättre dem, utan ligger också på negativ kvalplats om än med en poäng mer.
  • När lagen möttes i Jönköping ifjol vann J-Södra med 3-1.

Statistik & startelvor

Streama Jönköpings Södra – Landskrona BoIS live

Det är inte särskilt svårt att live streama Jönköpings Södra – Landskrona BoIS, och allt ni behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto på Discovery Plus och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Superettan live.

Det går att ha i gång er Jönköpings Södra – Landskrona BoIS stream direkt från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni möjligtvis en Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel i hemmet? Då kan ni koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och titta på den på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå, och det gäller alltifrån bild till ljud. Dessutom är kommentatorerna, såväl huvudkommentator som expertkommentator, kunniga och skickliga.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama J-Södra – Landskrona live

Speltips & odds: Jönköpings Södra – Landskrona BoIS

Jönköpings Södra och Landskrona BoIS var två av lagen som tippades att vara med och slåss om uppflyttningsplatserna, men ­fem omgångar in på serien har man knappast levt upp till förväntningarna. Lagen har vunnit blott en match var, och ligger båda på negativ kvalplats. Det skall dock sägas att de har en match mindre spelad än resten av lagen i serien.

Tittar vi på Jönköping Södras trupp har vi svårt att förstå att man ligger där man ligger. Marcus Degerlund och Junes Barny är spelare som under perioder varit startspelare för Hammarby i Allsvenskan. Robin Book gjorde en mycket stark allsvensk säsong för Örebro för två år sedan. Därtill finns mycket kvalitet på många positioner.

Landskrona BoIS gjorde ifjol en fantastisk vår och sommar, och gick mot uppflyttning. Under hösten tappade man dock allt, och släppte lag efter lag förbi sig i tabellen. Det blev ingen uppflyttning, och fortsätter man som man inlett den här säsongen blir det denna säsong snarare kamp för att undvika nedflyttning.

Medan Jönköping kommer från två raka förluster och dessutom har förlorat båda sina hemmamatcher denna säsong, har Landskrona fyra poäng på de två senaste – mot bra lag dessutom – och en positiv trend. Vi tror att BoIS kommer stärkta ur den senaste tidens resultat, medan Jönköping trots tränarbyte inte verkar få ordning på någonting. Den raka 2:an spelas, till 3,60 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Landskrona BoIS vinner
  • Odds: 3,60
  • Spelsida: Bet365

Titta gärna in lite oddsbonusar, innan ni lägger ert spel.

Annan betting inför matchen

Här spelar vi på Landskrona. Men det finns gott om fler spel att kolla in.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Ja 1,70
Över 2,5 mål 1,85
Under 2,5 mål 1,95

Relaterat

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.