Inter - Roma, 8/2: Stream, speltips & odds

Inter Roma speltips stream


Inter och Roma ställs emot varandra i Coppa Italia. Vi ser fram emot en riktig stormatch, och ger er här såväl speltips som information om hur ni hittar en Inter – Roma live stream.

Det har blivit dags för kvartsfinaler i Coppa Italia, och vi bjuds där på flera stormatcher. På San Siro kommer Inter att ta emot Roma, och vi talar här om två giganter som inte vunnit cupen på över tio år. Vilket av lagen tar klivet till semifinal?

Kolla in vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att live streama Inter – Roma.

Streama Inter - Roma live

Titta på Coppa Italia hos Bet365!

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Inter – Roma
Matchstart Kl. 21:00, den 8/2
Vart: San Siro
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Under 2,5 mål (2,15 hos Bet365)

Streama Inter – Roma live

Många lär vilja streama Inter – Roma live, för att se när de här två starka lagen möts i Coppa Italia. Det är väldigt enkelt att hitta en fotboll live stream för att se den här matchen direkt på nätet. Allt ni behöver är ett konto på Bet365, där ni måste sätta in minst 50 kronor. Då kan ni se matchen live, och dessutom se alla matcher från Serie A live.

Välj själv om ni ska ha igång er Inter – Roma stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er Inter – Roma live stream till TV-skärmen, och på så sätt titta på matchen på TV.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ditt spelkonto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Inter – Roma live!

Speltips & odds: Inter – Roma

Inter och Roma hade båda tuffa matcher i helgen, och det är svårt att säga vilket lag som lämnar sin respektive match med värst känsla.

För Romas del hade man sin på pappret kanske enklaste match, då man spelade hemma mot bottengänget Genoa. Trots spelövertag hade man svårt att få hål på sin motståndare, men när Leo Östigard åkte på ett rött kort med tjugo minuter kvar borde väl Genoa ändå inte kunna undgå att förlora till slut? Nicolò Zaniolo satte till slut ett mål i matchens 90:e minut, men efter VAR-granskning och en upptäckt förseelse från Tammy Abraham dömdes målet bort. Några minuter senare åkte Zaniolo på ett rött kort för att ha sagt några väl valda ord till domaren, och matchen slutade 0-0.

Inter spelade derby mot Milan, och såg länge ut att gå mot en säker seger. Man var det klart bättre laget, ledde med 1-0 men lyckades aldrig punktera matchen. Efter några byten fick Milan nytt liv och kunde vända matchen under den avslutande kvarten.

Vi väntar oss ganska liknande startelvor gentemot de från den senaste matchen, och värt att komma ihåg är att Zaniolos avstängning inte gäller cupen. Viktigt för Roma, för utan honom hade man fått det svårt i en sådan här match.

Det är två lag som kommer från stora urladdningar i tuffa matcher, och som inte fått mycket vila sedan dess. Vi tror att det blir ett lågt tempo med få mål, och när vi ser att underspelet betalar bra tvekar vi inte. 2,15 gånger pengarna på under 2,5 mål spelas, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,15
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, där ni hittar våra tankar kring spelsidan.

Relaterade artiklar

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
3 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.