IFK Göteborg - Kalmar FF (2/5): Stream, speltips & odds

Göteborg Kalmar speltips stream

IFK Göteborg och Kalmar FF möts i Allsvenskan på måndag kväll. Här finner ni vårt speltips till matchen, och ser hur ni gör för att live streama Göteborg – Kalmar.

IFK Göteborg har inlett Allsvenskan överraskande positivt, och det dröjde ända till den femte omgången och bortamatch mot Malmö FF innan man åkte på säsongens första förlust. På måndagskvällen ställs man mot Kalmar FF, som redan förlorat tre matcher och som kommer från förluster i sina två senaste.

Det är en minst sagt intressant match vi har framför oss på Gamla Ullevi. Ta del av vårt speltips, och hitta er IFK Göteborg – Kalmar FF stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: IFK Göteborg – Kalmar FF
Matchstart Kl. 19:00, den 2/5
Vart: Gamla Ullevi
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Mjällby vinner (1,83 hos Bet365)

Inför matchen

  • IFK Göteborg har gjort en stark start på säsongen, och lagets enda förlust har kommit borta mot Malmö FF.
  • Kalmar FF såg bra ut under de tre första omgångarna, men kommer senast från två raka förluster.
  • Göteborg har inte slagit Kalmar på de fyra senaste mötena.

Statistik & startelvor

Streama IFK Göteborg – Kalmar FF live

Om ni är sugna på att live streama IFK Göteborg – Kalmar FF, så är det inte särskilt svårt att lösa. För att se matchen online på nätet behöver ni bara ett konto hos Discovery Plus, och där ett sportabonnemang. När det är ordnat kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går an att ha igång er IFK Göteborg – Kalmar FF stream direkt från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Hos Discovery Plus får du hög kvalitet vad gäller allt. Bild, ljud och kommentatorer är av högsta kvalitet. Vi hoppas och tror att du kommer få en trevlig stund framför din IFK Göteborg – Kalmar live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama IFK Göteborg – Kalmar FF live

Speltips & odds: IFK Göteborg – Kalmar FF

IFK Göteborg har gjort en stark start på säsongen, och man vann faktiskt sina tre första matcher. Därefter blev det ett oavgjort resultat hemma mot Djurgården, följt av en 0-1-förlust borta mot Malmö FF. Inga resultat att skämmas över, med andra ord, och det verkar som att laget lyckats ta vid där man avslutade förra säsongen.

På måndag kväll ställs ”Blåvitt” mot Kalmar FF, som många är spända på att se den här säsongen. Kan Henrik Rydström bygga vidare och göra någonting ännu bättre av det fina KFF vi fick se ifjol? Att döma av de tre första matcherna såg det så ut, men tittar vi på de två senaste blir det mer negativa tongångar. Men serien är ännu ung, och alla lag går på plumpar.

Både IFK Göteborg och Kalmar FF har varit inblandade i målsnåla matcher. I Göteborgs fem matcher har det blivit totalt nio mål, och i Kalmars tio. Endast Malmö FF har spelat mer målsnåla matcher än dessa lag.

Vi väntar oss att trenden med få antal mål fortsätter här. Göteborg har visserligen Marcus Berg i anfallet, men har ändå inte fått anfallsspelet att flyta på helt. Kalmar har helt enkelt inte så mycket kvalitet på spelarna framåt.

”Under 2,5 mål” finnes till 1,61 gånger insatsen hos Bet365, och spelas.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,61
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna kolla in fler speltips på matcher från Allsvenskan, vilka ni finner via länken.

Annan betting på matchen

Här tippar vi på att det blir under 2,5 mål. Men kolla gärna in andra odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Nej 1,80
Över 2,5 mål 2,25
IFK Göteborg vinner 2,20

Relaterat

Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
3 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.