Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 jul, 2022

Helsingborg – Kalmar FF (2/7): Stream, speltips & odds

Helsingborg Kalmar

Helsingborg och Kalmar FF möts i Allsvenskan på lördag kväll. Här ger vi er speltips, live stream och allt ni behöver veta inför matchen.

Allsvenskan är igång igen, efter ett sommaruppehåll. På lördag kväll tar Helsingborg emot Kalmar FF, och här ger vi er förutsättningarna inför matchen på Olympia.

Helsingborg har onekligen inte haft någon lyckad start på säsongen, utan ligger sist i Allsvenskan. Kalmar däremot har gått bättre, och ligger sexa i tabellen. Ta del av speltips till matchen!

Streama fotboll online

Se massor av matcher direkt hos Bet365

Vad: Helsingborgs IF – Kalmar FF
Matchstart Kl. 17:30, den 2/7
Vart: Olympia
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Kalmar vinner (1,80 hos Bet365)

Inför matchen

  • Helsingborg ligger sist i Allsvenskan, med blott fem poäng på tolv matcher.
  • Kalmar går starkt, och ligger på sjätte plats i tabellen. När man spelat sina hängmatcher har man chans att avancera till fjärde plats.
  • Senast lagen möttes slutade matchen 1-1, efter mål från Max Svensson och Edvin Crona.

Streama Helsingborg – Kalmar live

Det är lättare än vad man kan tro att live streama Helsingborg – Kalmar. För att titta på matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då får ni tillgång till alla Allsvenskan streams, och när det är gjort kan ni se er Helsingborg – Kalmar stream direkt från valfri enhet.

Det går alltså att se er fotboll stream via mobil, dator såväl som från surfplatta. Koppla upp er fotboll stream hur ni vill, och börja se matchen direktsänt på nätet.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå, och det gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna och experterna i studion skickliga.

Matchen kommer endast att TV-sändas i kanalen Discovery+ Extra 2, som inte särskilt många har i sitt utbud. Ni kan dock välja att koppla över er Helsingborg – Kalmar live stream till TV-skärmen, för att på så sätt se matchen på TV.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Helsingborg – Kalmar direkt

Speltips & odds: Helsingborg – Kalmar

Helsingborg behövde kvalspel för att ta sig upp i Allsvenskan, då man överraskande besegrade Halmstads BK. Med sin tradition och sin ekonomi ser man sig själva ändå som en nykomling som ska återetablera sig i högstadivisionen direkt, men verkligheten riskerar att vara en annan.

Helsingborg har varit sämst i serien, och plockat blott fem poäng på tolv matcher. När GIF Sundsvall nu gick och besegrade Malmö FF under torsdagskvällen är man i än större poängbehov. I dagsläget har man fyra poäng upp till kvalplats, och sex poäng till säker mark.

Kalmar FF gör en ny, stark säsong, även om Henrik Rydström och hans lag inte fått fullt lika mycket uppmärksamhet för sina prestationer i år. Media och åskådare har börjat vänja sig vid att denna fotboll och dessa resultat är vad Kalmar presterar – det har börjat bli normalitet. Med det sagt ligger laget på sjätte plats och har chans att ta sig till fjärde plats när man fått spela lika många matcher som sina konkurrenter. Vinner man denna match går man tillfälligt upp i en tredjeplats.

Vi tror på Kalmar här. Oddset på 2,10 på den raka 2:an är väldigt bra för att vara på ett lag strax bakom toppen mot en tabelljumbo. Den raka 2:an spelas, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 2,10
  • Spelsida: Bet365

Vi rekommenderar är att ni kollar in oddsbonusar innan ni placerar ert spel.

Annan betting på matchen

Ni får gärna titta in fler odds på matchen. Hr under finner ni ett antal spelalternativ.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – nej 1,90
Över 2,5 mål 2,15
Under 2,5 mål 1,66

Relaterat

em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
11 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2499 Artiklar