Helsingborg - Kalmar FF (2/7): Stream, speltips & odds

Helsingborg Kalmar

Helsingborg och Kalmar FF möts i Allsvenskan på lördag kväll. Här ger vi er speltips, live stream och allt ni behöver veta inför matchen.

Allsvenskan är igång igen, efter ett sommaruppehåll. På lördag kväll tar Helsingborg emot Kalmar FF, och här ger vi er förutsättningarna inför matchen på Olympia.

Helsingborg har onekligen inte haft någon lyckad start på säsongen, utan ligger sist i Allsvenskan. Kalmar däremot har gått bättre, och ligger sexa i tabellen. Ta del av speltips till matchen!

Streama fotboll online

Se massor av matcher direkt hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Helsingborgs IF – Kalmar FF
Matchstart Kl. 17:30, den 2/7
Vart:  Olympia
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 2
Speltips: Kalmar vinner (1,80 hos Bet365)

Inför matchen

  • Helsingborg ligger sist i Allsvenskan, med blott fem poäng på tolv matcher.
  • Kalmar går starkt, och ligger på sjätte plats i tabellen. När man spelat sina hängmatcher har man chans att avancera till fjärde plats.
  • Senast lagen möttes slutade matchen 1-1, efter mål från Max Svensson och Edvin Crona.

Streama Helsingborg – Kalmar live

Det är lättare än vad man kan tro att live streama Helsingborg – Kalmar. För att titta på matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. Då får ni tillgång till alla Allsvenskan streams, och när det är gjort kan ni se er Helsingborg – Kalmar stream direkt från valfri enhet.

Det går alltså att se er fotboll stream via mobil, dator såväl som från surfplatta. Koppla upp er fotboll stream hur ni vill, och börja se matchen direktsänt på nätet.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög nivå, och det gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna och experterna i studion skickliga.

Matchen kommer endast att TV-sändas i kanalen Discovery+ Extra 2, som inte särskilt många har i sitt utbud. Ni kan dock välja att koppla över er Helsingborg – Kalmar live stream till TV-skärmen, för att på så sätt se matchen på TV.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Helsingborg – Kalmar direkt

Speltips & odds: Helsingborg – Kalmar

Helsingborg behövde kvalspel för att ta sig upp i Allsvenskan, då man överraskande besegrade Halmstads BK. Med sin tradition och sin ekonomi ser man sig själva ändå som en nykomling som ska återetablera sig i högstadivisionen direkt, men verkligheten riskerar att vara en annan.

Helsingborg har varit sämst i serien, och plockat blott fem poäng på tolv matcher. När GIF Sundsvall nu gick och besegrade Malmö FF under torsdagskvällen är man i än större poängbehov. I dagsläget har man fyra poäng upp till kvalplats, och sex poäng till säker mark.

Kalmar FF gör en ny, stark säsong, även om Henrik Rydström och hans lag inte fått fullt lika mycket uppmärksamhet för sina prestationer i år. Media och åskådare har börjat vänja sig vid att denna fotboll och dessa resultat är vad Kalmar presterar – det har börjat bli normalitet. Med det sagt ligger laget på sjätte plats och har chans att ta sig till fjärde plats när man fått spela lika många matcher som sina konkurrenter. Vinner man denna match går man tillfälligt upp i en tredjeplats.

Vi tror på Kalmar här. Oddset på 2,10 på den raka 2:an är väldigt bra för att vara på ett lag strax bakom toppen mot en tabelljumbo. Den raka 2:an spelas, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Kalmar vinner
  • Odds: 2,10
  • Spelsida: Bet365

Vi rekommenderar är att ni kollar in oddsbonusar innan ni placerar ert spel.

Annan betting på matchen

Ni får gärna titta in fler odds på matchen. Hr under finner ni ett antal spelalternativ.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – nej 1,90
Över 2,5 mål 2,15
Under 2,5 mål 1,66

Relaterat

André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Barcelona – Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
Barcelona - Real Madrid: Se live stream & TV (19/3)
El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid väntas bli ett helt öppet möte. Se hur du streamar gigantmötet online eller ser det på en TV.
16 mars, 2023 | Katten Jansson
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flertalet stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll. Instagram: https://instagram.com/emilvsandberg