Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 1 apr, 2022

Hammarby – Helsingborg (2/4): Stream, speltips & odds

Hammarby Värnamo speltips stream

Hammarby och Helsingborg möts i den allsvenska premiären! Ta del av förutsättningarna inför matchen, läs vårt speltips och se hur ni gör för att streama Hammarby – Helsingborg live.

På lördag den 2 april sparkar Allsvenskan 2022 igång, och det med en riktigt intressant match direkt. Storlaget Hammarby tar emot nykomlingen Helsingborg, i vad som väntas bli en fullsatt tillställning på Tele2 Arena.

Ta del av förutsättningarna inför mötet, som domaren blåser igång klockan 15:00. Vi ger er vårt speltips, och en guide till hur ni hittar en Hammarby – Helsingborg stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Hammarby – Helsingborg
Matchstart Kl. 15:00, den 2/4
Vart: Tele2 Arena, Södermalm
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Kanal 5
Speltips: Hammarby HT/FT (2,10 hos Bet365)

Inför

  • Hammarby har stått för en stark försäsong, och är i final i Svenska Cupen. Nye tränaren Martí Cifuentes har snabbt satt sin prägel på laget, med en fotboll med ett stort bollinnehav.
  • Helsingborg deltog inte i cupen under våren, och är nykomlingar i Allsvenskan. Laget har värvat intressant i framförallt tekniske yttern Taha Ali.
  • Helsingborg var uppe i Allsvenskan så sent som 2020. Då slutade båda matcherna lagen emellan oavgjort.

Statistik & inför

[sports data-token='[sports data-token=’FYLLHÄR’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Hammarby – Helsingborg

Det är inte på något vis svårt att live streama Hammarby – Helsingborg. För att se matchen direktsänt på internet behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni börja streama Allsvenskan live.

Välj själv om ni vill ha igång er Hammarby – Helsingborg stream från mobil, dator eller från surfplatta. Oavsett enhet kommer sändningen att hålla hög nivå, och det går också att koppla er fotboll stream till TV-skärmen.

Vad gäller just TV-sändning är det annars Kanal 5 som kommer att visa matchen direktsänt på TV. Därav måste ni som har ”femman” inte sätta igång någon Hammarby – Helsingborg live stream, utan kan se matchen som vanligt på TV.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Hammarby – Helsingborg live!

Speltips & odds: Hammarby – Helsingborg

Det är alltid intressant när nykomlingar gör sina första ligamatcher för året, då de brukar ha en tendens att starta starkt, att flyga fram tack vare hypen av att äntligen tillhöra den högsta ligan.

Helsingborg är inte vilken nykomling som helst, utan ett lag som egentligen bör vara allsvenskt varje år. Men nog kommer de att komma till den här matchen extra taggade ändå. Laget har dessutom värvat intressant, i form av bland annat Landskronas stjärnmittfältare Sumar Almajed, och teknikern Taha Ali som ju gjorde succé i Västerås i Superettan ifjol.

Men även Hammarby har värvat en hel del starka namn. Nahir Besara har direkt tagit en framträdande roll i laget, och Loret Sadiku är så smått på väg in i elvan. Dessutom har man Dennis Collander, Joel Nilsson och Edvin Kurtulus att tillgå. Ytterligare nyförvärv är dessutom på väg in, i form av forwarden Bubacarr Trawally och kanske någon mer.

Hammarby har gjort ett starkt cupspel, där man har en ny final att spela i maj, mot Malmö FF. Helsingborg åkte ut i kvalet i höstas, och är enda allsvenskt lag som inte fått spela cupen under våren. Istället har man fått hålla igång formen genom träningsmatcher. Av dessa har man vunnit fyra, spelat en oavgjord och förlorat fyra. Positivt för laget är att man vunnit sina senaste tre, mot Jönköpings Södra, Halmstads BK och Östers IF.

Vi tror att det ligger Helsingborg i fatet att man inte fått några tävlingsmatcher, medan Hammarby fått fem. Hammarby är som bekant väldigt starka på hemmaplan, och med publiken i ryggen och en framåtlutad tränare blir det offensiv från minut 1. Vi tror att ”Bajen” leder matchen i paus, och vinner efter full tid. Det spelas till 2,10 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby leder i paus och vinner efter full tid
  • Odds: 2,10
  • Spelsida: Bet365

Hitta gärna oddsbonusar att använda när ni ska placera era spel.

Annan betting inför matchen

Vi tror att Hammarby tar ledningen redan i första halvlek och sedan vinner. Men det finns andra odds att spela på, och nedan finner ni några.

Speltips Odds från Bet365
Över 2,5 mål 1,57
Båda lag gör mål – ja 1,80
Oavgjort 4,50

Relaterat

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar