Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 aug, 2022

Hammarby – GIF Sundsvall (7/8): Stream, speltips & odds

Sundsvall Hammarby speltips stream

Hammarby ställs emot GIF Sundsvall i Allsvenskan på söndagen. De grönvita siktar på att återgå till det vinnande spåret, efter den oväntade förlusten senast. Vi ger er speltips till matchen, och visar hur ni hittar en Hammarby – Sundsvall stream.

Hammarby åkte på en oväntad förlust senast, när man hemmaspelade emot IFK Värnamo. Tre på förhand enkla poäng blev noll, i vad som var de grönvitas första nederlag på hemmaplan denna säsong. Nu är det bara seger som gäller, när man ställs mot ännu en match som på pappret ska vara lätt.

Det är GIF Sundsvall som gästar, som även de kommer från ett tråkigt nederlag. Vi ger er allt inför matchen på Tele2 Arena, från speltips till information om hur ni gör för att streama Hammarby – Sundsvall.

Streama fotboll online

Se matcher direkt

Vad: Hammarby – GIF Sundsvall
Var: Tele2 Arena
När: Kl. 15:00, 7/8
Live stream: Discovery Plus
TV-kanal: Kanal 5
Speltips: Hammarby HT/FT (1,57 hos Bet365)

Inför matchen

  • Hammarby går som tåget just nu, och har vunnit sina tre senaste matcher med 3-0.
  • IFK Värnamo har visat upp ett fint och trevligt spel på sistone, men utan att få resultaten riktigt med sig.
  • Hammarbys nyförvärv Veton Berisha väntas debutera här, genom ett inhopp.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’Lr91z3EKWeEgKiJVQEiaesNe35LVG5xuL9GyCNDv’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Hammarby – GIF Sundsvall

Det är enklare än vad många tror att hitta en Hammarby – GIF Sundsvall stream att se direktsänt på nätet. Det enda ni behöver göra för att se matchen online är att skaffa ett konto på Discovery Plus, där ni köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Välj själva om ni ska streama Hammarby – Sundsvall via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, för att titta på matchen på TV.

Ni som väljer att streama Hammarby – Sundsvall lär få en trevlig upplevelse, då kvalitén på sändningen hos Discovery Plus är hög vad gäller alltifrån bild till ljud. Kommentatorerna är dessutom mycket skickliga.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Hammarby – GIF Sundsvall

Speltips & odds: Hammarby – GIF Sundsvall

För några dagar sedan hade många hållit Hammarby som Allsvenskans formstarkaste lag, möjligtvis efter Djurgården, så att det blev som det blev på Tele2 Arena senast var en stor överraskning. Laget tog emot IFK Värnamo, i vad som skulle vara tre kassaskåpssäkra poäng. Men planen gick i stöpet. Det blev inte ens en poäng, utan man kammade helt noll.

Med tanke på att Hammarby kom till Värnamomatchen med tre raka segrar och 9-0 i målskillnad, så pekar det mesta åt att matchen mot Värnamo var ett tillfälligt snedsteg snarare än ett tecken på att formen är på väg att avta. Mot Sundsvall på söndag finns inte mycket som tyder på annat än tre säkra poäng.

GIF Sundsvall är just nu Allsvenskans sämsta lag, både på pappret, enligt tabellen och sett till hur man ser ut på planen. Man får intrycket av att spelarna inte tror på det själva, och det har varit flera matcher där man fallit ihop efter ett tidigt insläppt mål. Efter förlusten mot Helsingborg fick tränaren Henrik Åhnstrand gå, men det blev knappast någon snabb, positiv tränareffekt i matchen därpå mot Varberg. Hemmaförlust med 1-3.

Här tror vi att Hammarby tar en klar seger, och att man tar ledningen redan innan paus. Vi spelar ”Hammarby leder i paus och vinner”, vilket finnes till 1,57 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Hammarby HT/FT
  • Odds: 1,57
  • Spelsida: Bet365

Vi välkomnar er att läsa om bettingsidor utan konto, vilket kan vara av intresse när ni spelar.

Annan betting på matchen

Det finns gott om odds på den här matchen. Nedan finner ni några stycken.

Speltips Odds (från Bet365)
X2 4,33
Över 2,5 mål 1,33
Under 2,5 mål 3,40

Relaterat

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar