Gambia - Kamerun, 29/1: Speltips & stream

YAOUNDE, CAMEROON - JANUARY 24: national team of Cameroon pose for team photo from top left: Karl Toko Ekambi, Eric Maxim Choupo-Moting, Andre Zambo Anguissa, Michael Ngadeu-Ngadjui, Andre Onana, Vincent Aboubakar, from bottom left - Collins Fai, Jean-Cha

 

Det är ingen enkel kvartsfinal som väntar Kamerun i det Afrikanska mästerskapet när de får fajtas mot Gambia.

Efter 4 landskamper i turneringen är Gambia fortsatt utan nederlag. Detsamma gäller även Kamerun, som har haft en lättare resa.

Gambia är fullt kapabla till att göra detta till en tuff batalj för Kamerun och klara av att inte bli slagna under ordinarie tid.

 

Streama Gambia - Kamerun på Bet365

Se massor av fotboll från Afrikanska mästerskapet

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Gambia – Kamerun, Afrikanska mästerskapet
Avspark: Den 2022-01-29, kl. 17:00
Vart: Douala Stadium
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: X (Odds: 3.50 hos Bet365)

 

Streama Gambia – Kamerun

 

Det är hos spelbolaget Bet365 som kan du se samtliga kvartsfinaler i det Afrikanska mästerskapet. Där kan du givetvis följa värdnationen Kamerun när de näst ut ställs mot Gambia.

För att kunna göra så behöver du följa några korta steg, så att du snabbt kommer igång:

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in 50 SEK eller mer
  3. Streama Gambia mot Kamerun och sedan de övriga kvartsfinalerna i det Afrikanska mästerskapet

 

Passa även på att läsa vår guide kring flera sätt att Streama Afrikanska mästerskapen 2022.

 

Speltips & odds

 

Efter Senegal är det Kamerun som är favoriter till att vinna hela mästerskapet. Bet365 erbjuder 4.00 i odds på att de lyckas göra det på hemmamark.

Att Gambia ska gå hela vägen och lyckas lyfta pokalen vore en skräll, till 51.00 i odds.

Självklart är Kamerun givna favoriter till att ta sig vidare och gå segrandes ur duellen mot Gambia. Gruppspelet dammades av ganska snabbt.

Efter två första omgångar var man redan klara för slutspelet. Då hade Burkina Faso och Etiopien besegrats. Vincent Aboubakar hade nätat två gånger om, i båda landskamperna. Han nätade även i den betydelselösa mötet mot Kap Verde, som slutade 1-1. En överraskande poängtapp där man ändå visade sig vara mänskliga.

I åttondelsfinalen hade man alla marginaler på sin sida. Gästerna Komorerna hade drabbats av en Covid-smitta, samtidigt som ordinarie målvakten hade skadats. En utespelare fick ställa sig i mål. Kamerun hade en 2-0 ledning och spelade med en man mer från matchminut 7. Ändå släppte man inte ett reduceringsmål med 10 minuter kvar av matchen.

Kamerun gick vidare med en 2-1 seger, men övertygade inte helt. Komorerna fick stundtals göra lite som de ville och lyckades få till 7 skott på mål.

Det är inget som man har råd mot Gambia, som gör allting rätt. Inte för att de är nationen som totalt äger sina matcher. Gambia har lite bollinnehav men tar vara på sina chanser, på bästa möjliga sätt.

I premiären mot Mauretanien hade Gambia ett lågt bollinnehav på 39 %. Ändå vann de mötet med 1-0, efter att Ablie Jallow nätade redan efter 10 minuter.

I nästa omgång var de illa ute, efter att ha fått en straff emot sig med 10 minuter kvar. Fast Gambia fick själva en straff som Musa Barrow förvaltade och kvitterade till slutresultatet 1-1.

Detta stärkte nationen som i sista omgången slog Tunisien, där Ablie Jallow nätade på övertid.

Gambia slutade på en 2:a plats i gruppen, med lika många poäng som Mali.

I åttondelen ställdes de mot Guinea. Det var en jämn tillställning rak igenom. Avgörandet kom med 20 minuter kvar då Musa Barrow gjorde matchens enda mål.

Inhopparen Yusupha Njie blev varnad två gånger om och fick lämna planen strax innan fulltid. Han är avstängd i kvartsfinalen. Men inget avbräck.

Kamerun har Vincent Aboubakar och Karl Toko Ekambi i toppslag. I Gambia är Ablie Jallow och Musa Barrow det också.

Spelbolag har Kamerun som alldeles för stora favoriter, med tanke på hur svårslagna Gambia har varit i turneringen.

Detta är inget möte som Kamerun heller måste vinna direkt efter 90 minuters spel. I ett slutspel kan det bli en hel del nerver, även för hemnationen.

Därför faller spelet på att kvartsfinalen mellan Gambia och Kamerun slutar med ett oavgjort resultat efter fulltid.

 

 

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen
  • Odds: 3.50
  • Bettingsida: Bet365

 

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

 

 

 

Nyheter

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.