Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 2 sep, 2022

Fiorentina – Juventus (3/9): Stream, speltips & odds

Fiorentina Juventus speltips stream

Fiorentina och Juventus möts i ett hett rivalmöte från Italien. Vi ger er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att se matchen online.

Rivaliteten mellan Fiorentina och Juventus sträcker sig långt tillbaka, och varje match lagen emellan är fylld av hat. Särskilt från Fiorentinafansen. På lördag den 3 september är det återigen dags för lagen att mäta sig med varandra, när de kliver ut på Artemio Franchi.

Vi ger er alla förutsättningar inför mötet. Ta del av speltips, och se hur ni gör för att live streama Fiorentina – Juventus.

Streama Fiorentina – Juventus live

Se Serie A live hos Bet365

Vad: Fiorentina – Juventus, Serie A
Var: Artemio Franchi, Florens
När: Kl. 18:00, lördag 3 september
Live stream: Bet365
TV: C More Fotboll
Speltips: Juventus vinner (2,40 hos Bet365)

Inför matchen

  • Juventus nyförvärv Leandro Paredes väntas gå rakt in i startelvan här.
  • Fiorentina vann med 2-0 senast lagen möttes, efter mål av Alfred Duncan och Nicolas González.
  • Efter fyra omgångar står Juventus på 8 poäng och Fiorentina på 5 poäng.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’QYhL6BZPJ7SRgMHMODF5VUfaC3gK9FIYI7Y8ZnNB’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Fiorentina – Juventus live

Det är väldigt enkelt att hitta en Fiorentina – Juventus live stream att titta på direktsänt på internet. För att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni njuta av Serie A streams från alla ligans matcher.

Välj på egen hand om ni vill ha igång er Fiorentina – Juventus stream via mobil, dator eller surfplatta. Det går att se matchen från valfri enhet. Om ni vill kan ni dessutom koppla över er fotboll live stream till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på datorn.

Kvalitén hos Bet365 duger gott och väl. Bild och ljud är utmärkt, och har ni tur får ni dessutom engelska kommentatorer med stora fotbollskunskaper. Ni som väljer att streama Fiorentina – Juventus kommer inte att bli besvikna.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • Live streama Fiorentina – Juventus!

Speltips & odds: Fiorentina – Juventus

Rivaliteten mellan Fiorentina och Juventus grundar sig inte i geografi, ej heller i politiska olikheter eller långvarig kamp om att vara nummer ett i landet. Rivaliteten grundar sig istället i raden av alla spelarflyttar, där Fiorentinas bästa spelare gång på gång lämnat klubben för att pröva lyckan på högre nivåer – framförallt då i Juventus. Och ”scudetton” 1982, som Juventus på Fiorentinas bekostnad vann i den sista omgången efter flera omtalade domslut, spädde på rivaliteten än mer. Efter avgörandet myntades talesättet ”Hellre tvåor än tjuvar” i Fiorentinalägret.

Flertalet spelare har gjort den förbjudna flytten från Fiorentina till Juventus, och alla har dem gått från älskade till hatade över en natt. Roberto Baggio är det mest kända exemplet, Federico Chiesa och Dusan Vlahovic de senaste. Vlahovic har sedan flytten till ”Juve” i januari redan hunnit med två bortamatcher mot Fiorentina – en gång har han klivit av planen som segrare och en gång som förlorare.

När Vlahovic lämnade Fiorentina ersatte man med Arthur Cabral och Krzsystof Piatek, där den sistnämnde nu lämnat och ersatts av Luka Jovic. Jovic stod för ett mål i sin Serie A-debut, men har därefter inte nätat något mer. Cabral var den som fick förtroendet mot Udinese senast, men vi gissar att det är Jovic tur denna gång.

Fiorentina har inlett säsongen sisådär, med fem poäng på fyra matcher. Vi hade hoppats på mer från spännande tränaren Vincenzo Italiano, men det tar väl sin tur innan han hunnit sätta sin prägel på laget.

Juventus har tagit åtta poäng på fyra matcher, vilket är godkänt. Mot Spezia senast vann man utan att glänsa, enligt det gamla goda och starka Juventus sätt. Vi tror att Juventus vinner matchen mot Fiorentina, och är belåtna med oddset. Den raka 2:an spelas till 2,40 gånger pengarna, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Juventus vinner
  • Odds: 2,40
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna på om oddsbonusar utan omsättningskrav. Det finner ni information om via länken.

Annan betting på matchen

Det finns massvis av odds på Fiorentina – Juventus. Kolla in några spelförslag nedan.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 2,10
Under 2,5 mål 1,72
Juventus HT/FT 4,00

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar