Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 apr, 2022

Feyenoord – Marseille (28/4): Stream, speltips & odds

Feyenoord Marseille speltips stream

Feyenoord och Marseille ställs emot varandra i semifinal av Europa Conference League! Läs vårt speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama den live.

Numera är det inte bara fotboll från Europa League som spelas under torsdagskvällarna, utan även matcher från lillebrodern Europa Conference League. En för säsongen ny turnering, som var kritiserad till en början men som faktiskt fallit rätt väl ut.

Feyenoord och Marseille gör upp om att nå den första, historiska finalen av ECL. Ta del av vårt speltips till matchen, och ta även del av information om hur ni hittar en Feyenoord – Marseille stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Feyenoord – Marseille
Matchstart Kl. 21:00, den 28/4
Vart: De Kuip
Live stream Viaplay
Vad: Europa Conference League
Speltips: Marseille +0,5 asian handicap (1,70 hos Bet365)

Inför matchen

  • Feyenoord är formstarka, och senast man förlorade på hemmaplan var i januari.
  • Marseille slog ut PAOK i kvartsfinalen, medan Feyenoord besegrade Slavia Prag.
  • Marseille saknar duktige anfallaren Cédric Bakambu, som lider av en muskelskada.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’chsXyGkmeneUmaaX2QDgNWki80jHzphf9rH81HQS’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Feyenoord – Marseille live

Hur gör man för att streama Feyenoord – Marseille live? Det är en befogad fråga, som många nog ställer sig torsdag kväll den 28 april. För att titta på matchen live på internet behöver ni bara skaffa ett konto hos Viaplay, då matchen sänds på deras streamingtjänst. Viasat äger nämligen rättigheterna att visa fotboll från Europa Conference League.

Ni väljer själva vilken enhet ni ska ha i gång er Feyenoord – Marseille live stream ifrån. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har ni en Chromecast, Apple TV eller liknande enhet kan ni dessutom välja att koppla er fotboll live stream till TV-skärmen, och se matchen där i stället.

Vi kan utlova en högkvalitativ sändning hos Viaplay. Ni kommer att få se er Feyenoord – Marseille live stream med högsta kvalitet, vad gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Feyenoord – Marseille online!

Speltips & odds: Feyenoord – Marseille

När det vankas matcher på De Kuip i Feyenoord är det alltid bra stämning, och inte minst vad gäller Europamatcher. Det är visserligen ”bara” Europa Conference League, men en Europasemifinal är alltid en semifinal. Fansen är taggade till tusen och här kommer vi att få se en riktig fotbollsfest.

Gästerna Marseille har också supportrar som gillar när det är drag. Deras fans blev faktiskt förbjudna att resa till Thessaloniki för att se kvartsfinal nummer 2 mot PAOK, på grund av supporterbråken som uppstod i det första mötet i Marseille. Marseille lyckades ändå vinna matchen, och ta sig vidare trots att man saknade sina fans.

I den här matchen är det Feyenoord som gäller som favoriter, vilket är något vi inte är beredda att hålla med om. Visst är man starka på hemmaplan, men Marseille är ett i grunden bättre lag och det borde avspegla sig på matchen och resultatet.

Medan Feyenoord ligger 3:a i Eredivisie, ligger Marseille på 2:a plats i den starkare ligan Ligue 1. Här väntar vi oss att fransoserna får med sig minst ett oavgjort resultat, och spelar ”Marseille +0,5 asian handicap”. Spelet innebär detsamma som X2, men ger faktiskt ett något bättre odds. Vinst på spelet vid oavgjort eller Marseilleseger, alltså! Oddset finnes hos Bet365.

  • Vårt speltips: Marseille +0,5 asian handicap
  • Odds: 1,70
  • Spelsida: Bet365

Läs gärna vår Bet365-recension, som vi publicerat. Där kan ni läsa om våra tankar kring bettingsidan.

Annan betting inför matchen

Vi spelar Marseille +0,5 asian handicap. Men ni får gärna kolla in fler intressanta odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Marseille kvalificerar sig 1,90
Över 2,5 mål 1,70
Båda lag gör mål – ja 1,61

Relaterat

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar