Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 19 jan, 2022

Elfenbenskusten – Algeriet, 20/1: Stream, speltips & odds

Elfenbenskusten Algeriet speltips stream

Elfenbenskusten ställs emot Algeriet, i vad som är en riktig ödesmatch för algerierna. Ta del av speltips till matchen, och se hur ni gör för att streama Elfenbenskusten – Algeriet live.

På torsdagen ska de två sista grupperna i Afrikanska Mästerskapen avgöras, och i Grupp E är mycket ännu öppet. Elfenbenskusten ligger bra till, men Algeriet står på blott en poäng och måste vinna den här matchen. De övriga lagen, Guinea och Sierra Leone, har ännu allt i egna händer.

Här finner ni allt ni behöver veta inför Elfenbenskusten – Algeriet, med ett speltips och även information om hur ni gör för att hitta er live stream till matchen.

Streama Elfenbenskusten – Algeriet live

Se alla matcher från Afrikanska Mästerskapen hos Bet365!

Vad: Elfenbenskusten – Algeriet
Matchstart Kl. 17:00, den 20/1
Vart: Stade Japoma
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Elfenbenskusten vinner (3,30 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Elfenbenskusten åkte på en smäll mot Sierra Leone senast, när man tappade in en kvittering på tilläggstid efter en stor målvaktstavla.
  • Algeriet vann Afrikanska Mästerskapen för tre år sen, men har inte sett alls lika bra ut under denna upplaga.
  • Lagen möttes i kvartsfinal av mästerskapen både 2015 och 2019. Elfenbenskusten vann 2015, och Algeriet vann 2019.

Streama Elfenbenskusten – Algeriet

Är ni intresserade av att live streama Elfenbenskusten – Algeriet direktsänt på internet? Då är ni inte långt ifrån att få er vilja i uppfyllelse. Det enda som krävs för att se matchen live på nätet är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni se alla matcher från Afrikanska Mästerskapen live.

Välj själv om ni ska ha igång er Elfenbenskusten – Algeriet live stream via mobil, dator eller surfplatta. Med en HDMI-kabel, Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen. Det är upp till er var och hur ni tittar på er Elfenbenskusten – Algeriet stream!

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Elfenbenskusten – Algeriet live!

Speltips & odds: Elfenbenskusten – Algeriet

Elfenbenskusten har inlett Afrikanska Mästerskapen hyfsat, genom att först slå Guinea med 1-0 efter mål från Sivassporspelaren Max-Alain Gradel. Därefter mötte man Sierra Leone, och då ville det sig inte riktigt. Franck Kessié inledde med att missa en straff efter en knapp kvart, men sedan kunde ivorianerna ändå ta ledningen genom Sebastien Haller. Efter att ha släppt in en kvittering återgav sedan Nicolas Pépé laget ledningen, och man såg ut att vinna. Då skedde det som inte får ske, när målvakten tappade bollen ur famnen och bokstavligt talat bjöd på ett mål. 2-2 i den 93:e minuten var ett faktum.

Istället för att redan vara kvalificerade är nu förutsättningarna något oklara för Elfenbenskusten. De två bästa lagen från varje grupp går vidare, och så även de fyra bästa treorna. Med sina fyra poäng har Elfenbenskusten hyfsad chans att gå vidare som bästa trea även vid förlust här, men det beror helt enkelt på resultat i andra matcher och andra grupper. Tar man poäng mot Algeriet däremot, så är man garanterade avancemang.

Algeriet har så här långt varit en besvikelse. De regerande mästarna har inte alls sett lika bra ut under denna upplaga, och trots att man mött två på pappret enkla motståndare har man inte gjort ett enda mål, och står på blott en poäng. Nu måste man vinna mot Elfenbenskusten för att gå vidare. Vid seger är man troligtvis klara för åttondel, och vid en tvåmålsseger är man definitivt klara.

Elfenbenskusten är som sagt ännu inte helt klara för avancemang, och kommer att ge allt i den här matchen. Vi tror att man besegrar ett mycket blekt Algeriet, och spelar den raka 1:an. Den finnes till hela 3,30 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Egypten HT/FT
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Bet365

Vi har dessutom skrivit en recension om Bet365, som ni mer än gärna får läsa.

Relaterade artiklar

em
Planerar du att följa matcherna i fotbolls EM 2024? Se vårt program & schema med alla datum och tider du bör hålla koll på!
22 april, 2024
champions-league
Se vart du kan sända Manchester City - Real Madrid via live stream eller direkt på TV. Vi visar dig gratis hur du streamar matcherna på nätet!
16 april, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
15 april, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar