Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 18 jan, 2022

Egypten – Sudan, 19/1: Stream, speltips & odds

Egypten Sudan speltips stream

Egypten och Sudan möts i en match lika viktig för båda lagen. Vi ger er förutsättningarna inför mötet, med ett speltips och information om hur ni gör för att live streama Egypten – Sudan.

Afrikanska Mästerskapen är inne i sin sista gruppspelsomgång, och nu börjar det hetta till på riktigt. Varken Egypten eller Sudan har säkrat avancemang, men ett av lagen kan göra så under onsdagskvällen.

Häng med och få alla förutsättningar inför matchen, hitta ert speltips och se hur ni gör för att finna en Egypten – Sudan stream.

Streama Egypten – Sudan live

Se Afrikanska Mästerskapen live hos Bet365!

Vad: Egypten – Sudan
Matchstart Kl. 20:00, den 19/1
Vart: Stade Omnisport Ahmadou Ahidjo, Yaoundé
Live stream Bet365
TV-kanal:
Speltips: Egypten HT/FT (1,83 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Egypten inledde med förlust men följde upp med seger. Oavgjort här och man går antagligen vidare, seger och man är definitivt vidare.
  • Sudan har kryssat en och förlorat en match, och måste vinna mot Egypten för att kunna gå vidare.
  • Egypten har vunnit Afrikanska Mästerskapen flest gånger, sju. Sudan har vunnit en gång.

Streama Egypten – Sudan live

Det är enkelt att live streama Egypten – Sudan online. Allt som krävs för att se matchen direktsänt på nätet är att ni skaffar ett konto på Bet365, och där sätter in minst 50 kronor. När det är gjort kan ni se alla matcher från Afrikanska Mästerskapen live.

Välj själv vilken enhet ni ska använda för att se er Egypten – Sudan live stream. Titta på er fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av exempelvis en Chromecast kan ni dessutom koppla över er Egypten – Sudan stream till TV-skärmen, och titta på matchen på TV istället.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • Streama Egypten – Sudan live!

Speltips & odds: Egypten – Sudan

Egypten är en av favoriterna till att vinna Afrikanska Mästerskapen, och det med all rätt. Nationen står på flest titlar av alla, med hela sju segrar. Den senast kom 2010, och man vann faktiskt även 2008 och 2006. Nu är man sugna på att återta trofén, och för att göra det har man troligtvis hela Afrikas bästa spelare i Mohammed Salah. Dessutom tränas man av erkänt skicklige tränaren Carlos Queiroz, som tränat Real Madrid och som varit assisterande till Sir Alex Ferguson i Manchester United. Dessutom har han många år som framgångsrik förbundskapten bakom sig för Iran.

Egypten inledde mästerskapen med att förlora mot Nigeria med 1-0. Därefter slog man Guinea-Bissau med samma siffror, och då var det lagets fixstjärna Salah som klev fram och avgjorde. Nu måste man vinna mot Sudan för att vara säkra på att gå vidare.

Reglerna för avancemang är precis desamma som för EM. De två bästa lagen från de sex grupperna går vidare, och så även de fyra bästa treorna. Vinner Egypten sin match är man garanterat vidare som vinnare, och spelar man oavgjort har man god chans att gå vidare som bästa trea – och kan till och med sluta tvåa i gruppen. Bra förutsättningar, alltså.

För Sudan är läget tuffare. Man måste slå Egypten, annars är man definitivt ute. Ingen lätt uppgift för sudaneserna, som faktiskt vann mästerskapen år 1970 då de spelades i just Sudan. Sudans första match i årets upplaga slutade 0-0 mot Guinea-Bissau, och i den andra förlorade man mot Nigeria med 3-1.

Vi tror inte det blir något snack om att Egypten vinner den här matchen. Laget är klart starkare, har en bättre förbundskapten och vore det inte nog så riskerar Sudan att vara utan sin lagkapten Salaheldin Nemer, som skadade sig mot Nigeria. Vi tror att Egypten leder i paus, och sedermera vinner. Detta spelas till 1,83 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Egypten HT/FT
  • Odds: 1,83
  • Spelsida: Bet365

Vi har här skrivit en Bet365-recension, som ni väldigt gärna får läsa.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar