Djurgården - Värnamo, 16/7: Speltips & stream

Malmoe, Sweden. 18th Sep, 2021. Head coach Kim Bergstrand of Djurgaarden seen during the Allsvenskan match between Malmoe FF and Djurgaarden at Eleda Stadion in Malmoe. (Photo Credit: Gonzales Photo/Alamy Live News

Det kan mycket väl bli en parkpromenad för Djurgårdens IF i Allsvenskan när de gästas av formlösa Värnamo.

Djurgården har bäst form av alla lag med 4 raka segrar i ligaspelet. Värnamo har tagit en poäng under de 3 senaste omgångar.

Då Djurgården är både ett och två nummer större är det ingenting som talar för att gästerna reser hem med poäng i behåll.

 

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

> Streama fotboll

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Djurgården – Värnamo, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-07-16, kl. 17:30
Vart: Tele2 Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Djurgården -1 (Odds: 1.71 hos Unibet)

 

Startelvor & statistik

 

Streama Djurgården – Värnamo FF live

Hos Discovery Plus kan du se Djurgården gå upp i serieledning vid en seger över Värnamo.

Efter att du har registrerat ett konto går det att ta del av alla Allsvenskan live streams.

Matchen mellan Djurgården och Värnamo går att se online, live via stream på följande vis:

  • Ta dig vidare till Discovery Plus
  • Registrera ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Djurgården – Värnamo live

 

 

Speltips & odds

 

Med en match mer spelad har Djurgården bara en poäng upp till serieledarna BK Häcken. Man är med och slåss om ligaguldet även denna säsong.

När det kommer till målprotokollet är det inget lag som kan slå Djurgården på fingrarna. Det har blivit 28 fullträffar efter 14 omgångar. Man snittar alltså 2 mål per match.

Innan sommarvilan krossades Varberg med 4-0 på hemmagräs. Efter uppehållet blev det raka segrar över Sundsvall med 5-2, Hammarby med 1-0 och senast slogs jumbon Helsingborg med 2-0, efter mål av Victor Edvardsen och Gustav Wikheim. Joel Asoro och Victor Edvardsen är lagets bästa målskyttar med 5 baljor vardera.

Managern Kim Bergstrand (i bild) säger så här om laget:

”Efter måndagens match hade vi rehab dagen efter och sedan ledigt i onsdags. I torsdags körde vi ett fotbollspass och känslan är bra. Vinner man matcher så är känslan allt som oftast god och gör man bra prestationer över tid så får man oftast resultaten med sig. Vi börjar få betalt för att vi har varit ganska bra under en lång tid. På lördag vill vi att det ska ut som det brukar göra på Tele2 Arena, att vi är de som styr och ställer och bestämmer tempot, men man vet aldrig. Vi fick inte göra det mot Hammarby och då får man anpassa sig efter det, men förhoppningen är så klart att vi kan spela vårt spel så mycket möjligt. Vi har en ganska bra bredd i truppen och inte så många skador och det är förstås jättebra nu när det kommer att bli ganska tätt mellan matcherna. Det finns många som vill vara med och delta och det ser bra ut på träningarna så det finns alla möjligheter för att vi ska göra en bra prestation.”

Nykomlingen Värnamo har Marcus Antonsson som sin talisman. Han har nätat 6 gånger, vilket är hälften av lagets samtliga mål.

Det är ett bollskickligt lag, som inte har fått så mycket utdelning efter omstarten. Innan vilan spelade de lysande. Efteråt har det blivit raka nederlag mot Kalmar och Varberg borta. Samt en delad pott senast mot Sundsvall, som ligger precis under dem i tabellen, på en playoff plats.

Värnamo väger för lätt och kommer att få det oerhört jobbigt i Stockholm.

Så allting ligger i Djurgårdens händer. Det mesta lutar mot att de besegrar Värnamo, förmodligen med stora tal.

Spelbolag erbjuder en smart asiatisk lina där insatsen återbetalas om segersiffrorna skrivs med endast ett mål i marginal.

Därför faller spelet på att Djurgården täcker den asiatiska handikapp linan på -1 mål mot Värnamo. Vinst vid slutresultat 2-0, 3-0 och liknande.

 

  • Vårt speltips: Djurgården -1 Asian Handicap
  • Odds: 1.71
  • Bettingsida: Unibet

 

Surfa vidare för att läsa fler av våra speltips från Allsvenskan.

 

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Djurgården vinner matchen, med en försäkring, mot Värnamo i Allsvenskan.

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför Djurgården – Värnamo kampen.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på. Du kan även gå direkt till Unibet för att se erbjudanden och välkomstbonus som finns på deras hemsida. Vi kan redan avslöja att det kommer finnas gratis bet som är helt utan omsättningskrav till nya spelare!

 

Speltips Odds från Unibet
Båda lag gör mål i matchen 1.95
Under 10,5 hörnor i matchen 1.77
Djurgården vinner matchen 1.47

 

Nyheter

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson

Katten Jansson

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.