Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 28 maj, 2022

Djurgården – Varberg, 29/5: Speltips & stream

Halmstad – Djurgården, 12/7: Speltips & stream

I den sista matchen innan sommaruppehållet i Allsvenskan tar Djurgårdens IF emot Varbergs BoIS på Tele2 Arena på söndag.

En 3-poängare är av yttersta vikt för Djurgården, för att jobba sig uppåt i tabellen. Efter 10 omgångar ligger man på en 4:e plats, med 5 poäng upp till toppen.

Varberg parkerar på en 12:e plats i tabellen, med 11 poäng. De har en måltorka vilket gör att spelbolag, med all rätt, ser på Djurgården som favoriter till seger.

Streama fotboll

Se fotboll hos Unibet

Vad: Djurgården – Varberg, Allsvenskan
Avspark: Den 2022-05-29, kl. 15:00
Vart: Tele2 Arena
TV-kanal: Discovery Plus
Speltips: Djurgården -1,5 (Odds: 2.20 hos Unibet)

Startelvor & statistik

[sports data-token=’GJTePbr4fRSQJ9hUbjAFDBG2qjxitFDhOowThYfj’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Djurgården – Varberg live

För att streama mötet mellan Djurgården och Varberg online behöver du ett konto hos Discovery Plus.

När det är skapat kan du ta del av alla Allsvenskan live streams, som bland annat Djurgården – Varberg live.

Matchen går att se via stream, via mobil, dator eller surfplatta, på följande vis:

  • Surfa vidare till Discovery Plus
  • Registrera ett konto och välj ett sportabonnemang
  • Streama Djurgården och Varberg live

Sändningen i matchen börjar 15 minuter innan.

Speltips & odds

Inledningen på säsongen har varit bra för Djurgården. Fast de kan ju så mycket mer. De är bättre än vad tabellen visar oss.

På hemmagräs håller de en absolut högsta nivå. Det är bara stadsrivalen AIK som har spelat bättre.

Efter 5 hemmamatcher har man vunnit 4 gånger och spelat oavgjort en gång. Målskillnaden har skrivits till 15:4. Det är alltså 3 mål i snitt, per match. I den senaste hemmamatchen slogs mästarna Malmö FF med 4-0, där ett självmål inledde kalas. Mittbackarna Hjalmar Ekdal och Isak Hien nätade varsin gång. Samt att Joel Asoro (i bild) hoppade in och punkterade tillställningen, med sitt 3:e mål för säsongen.

Victor Edvardsen har också nätat 3 gånger hittills och är ett ständigt hot för motståndarna.

Men så blev det en sen förlust i den senaste omgången borta mot Kalmar. På övertid, i matchminut 93, släppte man in matchens enda mål.

Managern Thomas Lagerlöf säger så här inför matchen:

”Vi hade en jättebra träning under torsdagen. Hög intensitet och väldigt mycket bra aktioner från många spelare, så det var kul att se. Vi har en stor trupp i träning där alla är med och levererar, både med energi och prestationer. Härligt att få möjlighet att studsa tillbaka efter ett dåligt resultat senast. Det var en match där vi inte var nöjda med vår prestation, även om vi måste ge Kalmar att de var bra. Men nu är vi tillbaka på hemmaplan där vi ska visa vad vi kan igen och höja oss ett snäpp i nästan alla delar av spelet. Vi hoppas att många kan komma och bidra till en härlig energi på Tele2 Arena så ska spelarna och vi göra vårt för att bidra på planen.”

Vad gäller Varberg så hade de alla marginaler på sin sida senast när Degerfors kom på besök. Varberg tog en ledning genom Gideon Mensah efter en halvtimmes spel. Anfallaren Tashreeq Matthews blev utvisad och är avstängd i detta möte. Strax därpå kvitterade Diego Campos för Degerfors, som kontrollerade matchen fullständigt därefter. Ändå var det Varberg som fick det sista ordet. I matchminut 93 nätade Albin Winbo segermålet.

Varberg, som har släppt in mål i samtliga 4 senaste matcher, är målsnålast av alla lag i Allsvenskan. Det har bara blivit 7 gjorda mål på 9 omgångar. Lättare blir det inte heller mot Djurgården, som har ett stabilt försvar och som är svåra att bryta ner i Stockholm.

Spelbolag har Djurgården som givna favoriter. Chansen är också stor att de går segrandes ur duellen, för att haka på i toppstriden. På hemmagräs brukar segrarna dessutom skrivas med stora tal.

Därför faller spelet på att Djurgården vinner matchen över Varberg med fler än ett mål i marginal, som 2-0 eller 3-1.

  • Vårt speltips: Djurgården -1,5 Asian Handicap
  • Odds: 2.20
  • Bettingsida: Unibet

Läs gärna fler av våra speltips från Allsvenskan.

Annan betting inför matchen

Vårt huvudtips ligger på att Djurgården vinner över Varberg med 2 mål eller fler i marginal

Hos Unibet så hittar vi flera spelvärda odds inför matchen mellan Djurgården och Varberg.

Kolla in nedan vilka fler tips vi anser är värda att spela på.

Speltips Odds från Unibet
Djurgården vinner matchen 1.42
Över 9,5 hörnor i matchen 1.68
Victor Edvardsen gör mål i matchen 1.79

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar