Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 maj, 2022

Djurgården – Helsingborg (5/5): Stream, speltips & odds

DIF Helsingborg speltips stream

Djurgården tar emot Helsingborg i Allsvenskan på torsdag kväll. Här finner ni vårt speltips till matchen, och ser hur ni gör för att live streama mötet online.

På torsdag kväll tar Djurgårdens IF emot Helsingborgs IF på Tele2 Arena. Djurgården kommer från en övertygande 4-0-seger mot Sirius, medan Helsingborg precis har förlorat mot Mjällby.

Vi ser fram emot att se en match emellan ett Djurgården på uppgång och ett Helsingborg i poängbehov. Ta del av vårt speltips till matchen, och hitta er Djurgården – Helsingborg stream.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Djurgården – Helsingborg
Matchstart Kl. 19:00, den 5/5
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Kanal 9
Speltips: Djurgården HT/FT vinner (2,10 hos Bet365)

Inför matchen

  • Djurgården kommer från en 4-0-seger mot Sirius, och har stärkt moralen efter derbyförlusten.
  • Helsingborg har precis förlorat mot Mjällby, och har bara plockat fyra poäng så här långt.
  • När Helsingborg var på besök senast, sommaren 2020, slutade matchen 2-2.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’dbUgxOog3Ar9LMCIlJfvbUL2J4QKdaQNYpReWKcf’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Djurgården – Helsingborg live

Det är enkelt att live streaam Djurgården – Helsingborg direkt på nätet. För att se matchen online behöver ni bara skapa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är klart kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Välj själva om ni ska titta på er fotboll stream via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan ni dessutom koppla över er sändning av matchen till TV-skärmen, och på så sätt se matchen på TV.

Sändningarna hos Discovery Plus håller alltid hög nivå, vad gäller alltifrån bild till ljud och kommentatorer. Vi har svårt att se att ni som väljer att titta på er Djurgården – Helsingborg stream hos Discovery Plus kommer bli missnöjda.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Djurgården – Helsingborg live

Speltips & odds: Djurgården – Helsingborg

Sex omgångar in på Allsvenskan ligger toppkandidaten Djurgården på sjunde plats, sex poäng från tabellettan Hammarby. DIF har gjort en ok start på säsongen, där den väntade men ack så sorgliga derbyförlusten mot AIK tynger ner helhetsbetyget. Samtidigt var förlusten mot Mjällby en än större plump.

Senast kommer Djurgården från att ha besegrat Sirius med 4-0, men det var en vinst man tog mer tack vare att Sirius var så dåliga än för att man själv var bra. Uppsalalaget verkade tro att det var julafton, och gav bort flera mål till Djurgården efter att ha försökt spela bollen via backen.

Helsingborg har inte haft någon bra start på Allsvenskan. Laget inledde säsongen med tre förluster, lyckades senast rycka upp sig genom att slå Elfsborg och kryssa mot Elfsborg, men kommer senast från en förlust mot den positiva överraskningen Mjällby.

Mot Mjällby stod inlånade klasspelaren Armin Gigovic för ett fint mål, och Taha Ali fortsatte att skoja på sin kant. Men annars hände det inte mycket, och trots att Helsingborg har en på pappret stark trupp för att vara nykomling känns det som att man har svårt att få till det.

Här tror vi på en seger för Djurgården, och vi väntar oss en ganska så övertygande sådan. Djurgården kommer från två matcher i Stockholm, och har därmed sluppit längre resor den senaste tiden. Laget är utvilat, och såg starka ut mot Sirius. Helsingborg har åkt kors och tvärs över landet och imponerar dessutom inte.

Vi spelar ”Djurgården leder i paus och vinner efter full tid”. Det finnes till 2,10 gånger insatsen hos Bet365.

  • Vårt speltips: Djurgården HT/FT
  • Odds: 2,10
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna ta er en titt på olika Allsvenskan, innan ni lägger ert spel.

Annan betting på matchen

Vi spelar Djurgårdsledning i paus och -seger efter full tid. Men kolla gärna in fler odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
Båda lag gör mål – Nej 1,70
Över 2,5 mål 1,80
X2 2,75
em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar