Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 27 jan, 2022

Colombia – Peru, 28/1: Speltips & stream

När Colombia gästas av Peru i VM-kvalet i Sydamerika så är det en 4:e plats i tabellen som står på spel. En direktbiljett till VM i Qatar 2022.

Efter 14 omgångar är det Colombia som är 4:an, med lika många poäng som 5:an Peru. Under dem finns Chile och Uruguay, med en poäng mindre.

Med 4 omgångar kvar kan allt hända. Colombia är starkast och har allt i sina händer. En hemmaseger är ett måste för att hålla konkurrenterna borta.

Vad: Colombia – Peru, VM-kval
Avspark: Den 2022-01-28, kl. 22:00
Vart: Estadio Metropolitano Roberto Melendez
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Colombia (Odds: 1.77 hos Unibet)

[sports data-token=’6dWaj6usGOmI1Riug8UyNcx8D5mcYGu88oyNJOW7′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Colombia – Peru

Det är enkelt och givande att streama fotboll från VM-kvalet i Sydamerika online.

Hos Bet365 går det att se samtliga landskamper, samtidigt som du kan lägga dina spel.

En snabbguide på hur du enklast kommer igång hittar du nedan:

  1. Klicka dig vidare till Bet365
  2. Skapa ett konto och gör därefter en insättning på 50 SEK eller mer
  3. Streama samtliga landskamper i VM-kvalet ifrån Sydamerika

Se också vårt omdöme & recension om Bet365.

Se landskampen på TV

Du kan se landskampen mellan Colombia och Peru, även på TV. Det du behöver är att öppna ett abonnemang på Viaplay.

Förutom TV är möjligheterna många, då det går att titta på matchen bland annat via en mobil, en dator eller en surfplatta.

Så här gör du:

  1. Gå till Viaplay.se
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang Viaplay Total
  3. Streama Colombia – Peru i VM-kvalet

Sändningen börjar 5 minuter innan start. Som sällskap hos Viaplay har du Anders Bjuhr som den svenska kommentator.

Speltips & odds

Efter redan klara tabell 1:an Brasilien och 2:an Argentina är det Colombia som har varit svårast att slå.

Efter 14 omgångar har man bara 3 förluster totalt. Mer än hälften av landskamperna har slutat med delad pott, hela 8 gånger. Segrar har blivit få, bara 3 totalt.

Konstigast av alla är att 4 av de 5 senaste landskamperna i VM-kvalet har slutat mållöst. Försvaret håller en världsklass. Det råder ingen tvekan om. Däremot är det konstigt att man inte har lyckats näta en enda gång på dessa tillställningar.

Framåt finns talismanen Radamel Falcao (i bild), som bara har nätat en gång för landslaget. I Rayo Vallecano har det blivit 5 baljor på de 13 La Liga matcher som han har spelat.

Så Colombia måste resa sig och prestera, för att inte bli avsprungna av konkurrenterna.

Förbundskaptenen Reinaldo Rueda har en fantastisk anfallsstyrka och en stark trupp med spelare som Juan Cuadrado, Davinson Sanchez, James Rodriguez, Luis Diaz och Radamel Falcao tillgängliga.

Peru är allt annat än omöjliga att bryta ner.

Förvisso har de en bra form. De avslutade året med två raka segrar över Bolivia och Venezuela. Två bottennationer förvisso, men ändå starkt.

Förbundskaptenen Ricardo Gareca måste börja ta risker, om Peru ska återigen lyckas kvala till VM. Förra gången gick de till slutspelet och kom 3:a, bakom Frankrike och Danmark.

Ett oavgjort resultat i denna kamp gör så att de förblir på en 5:e plats. Samt riskerar att bli omsprungna av Chile och Uruguay, beroende på hur det går i deras respektive landskamper.

Självförtroendet borde vara högt i Perus omkläddningsrum. Framåt finns Benevento anfallaren Gianluca Lapadula, som har nätat 2 gånger i kvalet. Desto bättre har det gått i klubblaget, i Serie B, där det har blivit 10 mål och 4 assister på 15 ligamatcher.

Fast han och Peru ställs mot ett landslag som är extremt starka på att försvara sig.

Peru har släppt in 20 mål på 14 landskamper i kvalet. Så Colombia har en stor chans att bryta sin måltorka.

Colombia måste vinna för att vara säkra på att vara 4:an i tabellen när 3 omgångar därefter återstår.

Därför faller spelet på att Colombia tar samtliga 3 poäng i VM-kvalet mot Peru. Odds på en hemmaseger duger gott och väl.

  • Vårt speltips: Colombia vinner matchen
  • Odds: 1.77
  • Bettingsida: Unibet

Nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar