Arsenal - Brentford, 19/2: Stream, speltips & odds

Arsenal Brentford speltips stream


Arsenal ställs emot Brentford, i en intressant match från Premier League. Ta del av speltips, och hitta er Arsenal – Brentford stream.

Arsenal gör en godkänd säsong, med Arsenalmått mätt, och har hyfsad chans på fjärdeplatsen. Men för att ta sig dit krävs att man tar sina poäng, och hemma mot Brentford är en match man ska vinna.

Brentford inledde säsongen starkt, men har tappat mer och mer alltefter att säsongen lidit. Kan man störa Arsenal? Det funderar vi på i vårt speltips. Läs även om hur ni gör för att streama Arsenal – Brentford live.

Streama fotboll från Europa

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Arsenal – Burnley
Matchstart Kl. 16:00, den 19/2
Vart: Emirates Stadium
Live stream Viaplay
TV-kanal: Viasat Sport Extra
Speltips: Arsenal vinner och håller nollan (2,20 hos Bet365)

Streama Arsenal – Brentford live

Det är väldigt enkelt att live streama Arsenal – Brentford, men det krävs att man har ett konto på Viaplay för att göra det. Dessutom krävs ett sportabonnemang på streamingtjänsten. När det är ordnat kan ni live streama alla matcher från Premier League.

Välj själv om du ska ha igång din Arsenal – Brentford live stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande kan du överföra din fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV. Hur du än väljer att titta på matchen kan vi garantera att kvalitén på både bild och ljud är hög, och att du kommer att kunna njuta till fullo av din Arsenal – Brentford stream.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Arsenal – Brentford online!

Speltips & odds: Arsenal – Brentford

Det var ett bra tag sedan Arsenal på allvar kunde utmana om de allra högsta placeringarna i Premier League. Man trodde att Arsène Wenger var problemet, och sparkade klubblegendaren. Men därefter har allt bara gått sämre.

Den här säsongen känner vi ändå att det andas en optimism hos Arsenalfansen, som vi inte sett på länge. Laget har gjort godkända resultat, och dessutom besitter man en väldigt ung trupp. Bukayo Saka, Emile Smith-Rowe, Gabriel Martinelli med flera är spelare som kommer att kunna vara världsspelare för Arsenal i många år – såvida de inte blir sålda.

Arsenal har i dagsläget två till tre matcher färre spelade än flera av konkurrenterna om fjärdeplatsen. Man har fyra poäng upp till tabellfyran Manchester United, men tre matcher färre spelade än ”The Red Devils”. Nu möter Arsenal i tur och ordning Brentford, Wolves och Watford, och går det vägen kan man mycket väl vinna alla tre.

Brentford har en svag period i ryggen, och har inte vunnit en match sedan i början av januari. Sex förluster och en oavgjord har det blivit sedan dess. Man har dessutom svårt att göra mål framåt, och har gått mållösa av planen i de två senaste.

Tittar vi på Arsenals form har man hållit nollan i tre av sina fyra senaste PL-matcher, där Manchester City är undantaget. Man har under egentligen hela säsongen lyckats bra i matcherna mot de på pappret sämre lagen, då man oftast vunnit utan att släppa in mål. Det är något vi tror man lyckas med igen, och därav spelar vi ”Arsenal vinner och håller nollan”. Spelet finnes till 2,20 gånger insatsen, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Arsenal vinner och håller nollan
  • Odds: 2,20
  • Spelsida: Bet365

Ni får gärna läsa vår Bet365-recension, som vi har skrivit. Där hittar ni våra tankar om bettingsidan.

Relaterade artiklar

Streama Serbien – Sverige (24/9): Live stream & TV
Streama Serbien - Sverige (24/9): Live stream & TV
Vill ni titta på Serbien - Sverige online på nätet? Här visar vi hur ni gör samt vilken kanal som visar matchen på TV.
21 september, 2022 | Emil Sandberg
Stryktipset – 17 september (17/9): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 17 september (17/9): Tips, förslag & analys
Stryktipset är tillbaka med idel engelsk fotboll! Kolla in vår spelanalys till kupongen den 17 september.
16 september, 2022 | Emil Sandberg
Streama Hammarby – Djurgården (11/9): Live stream & TV
Streama Hammarby - Djurgården (11/9): Live stream & TV
Se hur ni gör för att live streama Hammarby - Djurgården, och läs om var matchen visas på TV! …
10 september, 2022 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]