Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 mar, 2022

AIK – Örebro (7/3): Stream, speltips & odds

AIK Örebro speltips stream

AIK och Örebro SK ställs emot varandra i Svenska Cupen. AIK har klart bättre förutsättningar till att gå vidare, men Örebro har chansen även de. Ta del av speltips och hitta er AIK – Örebro stream.

AIK har stått för ett bra gruppspel så här långt, och kommer av allt att döma ta sig vidare till kvartsfinal. För Örebro däremot finns endast äran att spela för, och man lär ändå se till att kunna lämna planen med huvudena högt.

Vi ger er förutsättningarna inför matchen på Friends Arena. Läs vårt speltips och se hur ni gör för att streama AIK – Örebro.

Se fotboll online

Titta på massor av matcher hos Bet365

Vad: AIK – Örebro SK
Matchstart Kl. 19:00, den 7/3
Vart: Friends Arena, Solna
Live stream C More
TV: C More Fotboll
Speltips: Under 2,5 mål (2,20 hos Unibet)

Inför

  • AIK är mer eller mindre redan vidare, och är garanterat vidare om man tar minst en poäng här.
  • Örebro är redan utslagna och har bara äran kvar att spela för.
  • När lagen möttes i Allsvenskan ifjol vann AIK en match med 2-0, medan den andra slutade 1-1.

Statistik & inför

[sports data-token=’bTRcUM45n3Ma0DLZHuOYHyx7BEuNe54DvOSMKFD0′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama AIK – Örebro live

Det är lätt att live streama AIK – Örebro. Det enda ni behöver göra för att se matchen live är att skaffa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni sätta igång er AIK – Örebro stream, och se matchen direktsänt från valfri enhet.

Det är alltså upp till er själva om ni vill ha igång er AIK – Örebro live stream via mobiltelefonen, datorn eller från surfplattan. Har ni dessutom en Chromecast eller liknande kan ni välja att koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Många funderar säkerligen också på om matchen kommer att sändas på någon TV-kanal. Vi kan berätta för er att så är det. Den kanal som visar matchen är C More Fotboll. Har du den i ditt utbud är det bara att börja titta. Om inte, så kan du som sagt koppla över din AIK – Örebro stream till TV-skärmen med hjälp av en Chromecast eller annat verktyg.

  • Gå till C More
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – Örebro!

Speltips & odds: AIK – Örebro

En omgång återstår av gruppspelet i Svenska Cupen. En av grupperna som är nära avgjord är Grupp B, där AIK satt sig i en väldigt skön sits inför den sista matchen. ”Gnaget” har spelat in 6 poäng, och har dessutom en målskillnad på +6. På andra plats i gruppen ligger Örgryte, med 3 pinnar och +-0 i målskillnad. Örebro och Eskilsminne har 1 poäng var, och är således redan utslagna.

För att AIK ska gå miste om den här biljetten till kvartsfinal krävs alltså att man förlorar mot Örebro, samtidigt som Örgryte slår Eskilsminne. Därtill måste Örgryte ta in sex mål på de svartgula. Det ska alltså oerhört mycket till.

AIK slog Örgryte med 2-0 i första matchen, och krossade sedan Eskilsminne med 4-0. Att AIK gjort sex mål på två matcher hör inte till vanligheterna, och vi tror knappast på något målkalas när man ställs mot Örebro. Örebro var allsvenskt ifjol och har en ok nivå i sig, och lär inte släppa in tre, fyra mål.

När AIK är i farten brukar det, som vi varit inne på, vara målfattigt. De håller ofta nollan och gör sällan fler än två mål framåt. Vi tror på något sådant även denna dag, särskilt då AIK inte på något sätt har behov av att vinna med många mål för tabelläget. Vi spelar ”under 2,5 mål”, som erbjuds till det fina oddset 2,20 gånger insatsen på Unibet.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,20
  • Spelsida: Unibet

Läs gärna vår Unibet-recension, som vi har skrivit.

Annan betting inför matchen

Vi tror på att det blir ont om mål i denna match, och spelar på under 2,5 mål. Men kolla gärna in fler odds på matchen nedan.

Speltips Odds från Unibet
AIK vinner 1,23
Under 3,5 mål 1,44
X2 4,10

Relaterade artiklar

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar