Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 16 apr, 2021

Streama Chelsea – Man City: Se live stream & TV (17/4)

Streama Chelsea – Man City: Se live stream & TV (17/4)

Det är dags för semifinal i FA-cupen i England. De två lagen som lyckats med att ta sig till denna match är Chelsea FC och Manchester City som nu slåss om en finalplats. Du kommer kunna följa matchen via en Chelsea – Man City stream. Vi tipsar gratis om hur du kan se matchen på nätet!

FA-Cupen är en mycket anrik turnering i England. Vinnaren kommer inte bara åt massor av ära och en historisk seger i ligan. Det finns även ett pris med en chans till Europa-spel för laget som lyckas vinna.

Här kommer du att kunna läsa om hur du kan streama Chelsea – Man City online. Vi tipsar även kring andra möjligheter att kunna se matchen live. Det kan var t.ex. hos en TV-kanal eller på andra vis.

Streama FA-cupen hos Bet365

Se matcher från FA-cupen & många andra ligor!

Vad: Chelsea – Man City, Semifinal – FA-cupen
Avspark: Den 17/4, kl. 18:30
Vart: Stamford Bridge, London
Live stream: > Se matchen hos Bet365
TV-kanal: Viasat Premium & Viaplay
Speltips: Man City vinner matchen (1.82 hos Unibet)

Se Chelsea – Man City stream från FA-cupen

För att se matcher som sänds från engelska FA-cupen så kan du använda dig av Bet365. Det är en sida som har blandat både odds och live streaming på samma sida. Där kan man sända mängder av live streams från stora ligor och turneringar. En av de turneringar man har rättigheter att sända är just matcher från FA-cupen.

Därför kommer det vara fullt möjligt att se Chelsea – Man City stream inne hos Bet365. Det gör man genom att skaffa ett konto. Det är helt gratis att registrera sig. För att sedan låsa upp live streaming från FA-cupen så behöver du bara se till att göra en insättning. Om du har minst 50 kr på ditt saldo – eller spelat på odds under de senaste 24 timmarna – så kan du streama Chelsea – Man City den 17/4.

Det är med andra ord ganska enkelt att få tillgång till att streama Cheslea – Man City. Det kommer tekniskt sett vara helt gratis. Inga pengar kommer att dras för att du väljer att se på Bet365 live streams med ditt login. Istället så uppmanas du att spela på odds som kan ge dig vinster!

  • Gå till Bet365
  • Registrera konto gratis
  • Ha minst 50 kr i saldot
  • Gå till alla live streams
  • Se Chelsea – Man City stream från FA-Cupen

Matchen kommer även att kunna sändas inne hos Viaplay. Det är en tjänst som alltid täcker upp fotboll från England. Denna sida har även alla rättigheter för att streama Premier League på nätet. Det är något som redan lockat många svenskar till Viaplay.

Se på TV

Matchen kommer att sändas inne hos Viasat Premium. Det är en TV-kanal som inte ingår i så många ”vanliga” utbud av kanaler. Det krävs oftast att man har ett speciellt avtal med Viasat för att kunna sända Chelsea – Man City från FA-cupen.

Matchen kommer att sändas på TV med svenska kommentatorer och i HD. Det är alltid enkelt att hitta bra sädningar med hjälp av Viasat.

  • TV-kanal: Viasat Premium
  • Sädningsstart: Cirka 15 min innan avspark
  • HD:Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar