Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 jun, 2018

Ryssland – Turkiet: Live stream, speltips & laguppställning

Ryssland tar emot Turkiet, i lagets sista match innan VM. Nu gäller det att slipa på formen inför världsmästerskapet.

Letar du efter matchen i Nations League den 14 oktober 2018? Här kan du streama Ryssland – Turkiet.

Ryssland – Turkiet live stream

Vill du titta på Ryssland – Turkiet? För att se matchen har du kommit helt rätt. Ingen svensk TV-kanal sänder Ryssland – Turkiet, och därför är det bra att du kan titta på matchen på annat vis. Allt du behöver göra är att skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan du streama Ryssland – Turkiet inne på Bet365, vilket alltså är så gott som .

  • Match: Ryssland – Turkiet, träningslandskamp
  • Datum & tid: Tisdag den 5 juni, kl. 18:00
  • Arena: VEB Arena, Moskva
  • Stream: Bet365

Ryssland laddar inför hemma-VM

Eftersom Ryssland i egenskap av värdland är direktkvalificerat, har man inte gått igenom något kval och därmed inte spelat särskilt många tävlingsmatcher under de senaste två åren. Allt man fått i tävlingsväg är Confederations Cup förra sommaren, där det blev uttåg redan efter gruppspelet.

Rysslands form inför landets första hemma-VM är direkt skrämmande. Rysslands form inför landets första hemma-VM ser inte bra ut. Efter Confederations Cup har man spelat sju träningsmatcher. Den första, mot Sydkorea, slutade i seger men därefter har det gått sämre. Sedan Sydkorea-matchen står Ryssland på två oavgjorda och fyra förluster.

Det ska dock sägas att majoriteten av motståndet under denna period varit av oerhört hög nivå: Iran, Argentina, Spanien, Brasilien, Frankrike och Österrike. Men nog skulle det vara skönt med en seger mot Turkiet för att få in lite självförtroende i laget inför VM.

Turkiet kom fyra i en jämn kvalgrupp, och missade därmed VM. Island vann gruppen och Kroatien tog playoff-platsen. Laget har under pågående landslagssamling besegrat Iran och spelat oavgjort mot Tunisien.

Trolig laguppställning, Ryssland

Akinfeev
Fernandes – Djikija – Vasin – Kudryashov – Zhirkov
Golovin – Dzagoev – Glusjakov
Kokorin – Smolov

Trolig laguppställning, Turkiet

Kirintili
Özbayrakli – Ayhan – Söyüncü – Kaldirim
Topal – Akbaba – Yokuslu
Yazici – Tosun – Ünder

Speltips

Ryssland försöker vässa formen inför VM, och även om lagets resultat på sistone varit en besvikelse så ska vi inte glömma att man ställts mot motstånd av yppersta världsklass.

Turkiet har inget VM att se fram emot, men nog vill man göra ett bra resultat här för det. Laget är offensivt balanserat och har en superstjärna i Cenk Tosun på topp, medan det i defensiven finns mer att önska.

På Turkiets senaste fem matcher har det blivit minst 2,5 mål i fyra. På Rysslands fem senaste är motsvarande siffra tre.

Vi tror att det kan rassla till en del i nätet även ikväll, och spelar över 2,5 mål (minst 3 mål i matchen) till det fina oddset 2.15. Det finner ni på Bet365.

  • Tips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2.15, Bet365

Sverige inleder sitt VM-äventyr med att möta Sydkorea. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Sverige – Sydkorea.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar