NYHETER

Kolla in hur och vart du kan sända Sveriges sista gruppspelsmatch mot Mexiko.

Se Sverige – Mexiko stream

Vi nämnde tidigare att det är fullt möjligt att streama Sverige – Mexiko online. Detta kan du göra inne hos SVTplay. En tjänst som är för alla i Sverige att använda sig av.

För att kunna streama dina matcher från VM 2018 så behöver du inte ens ett konto hos SVTplay. Det enda som krävs är att du är inom Sveriges gränser.

Inne hos SVTplay så kommer du att kunna streama Sverige – Mexiko direkt i din mobil, iPad eller dator. Med hjälp av en HDMI-sladd eller casting så kan du kopiera din Sverige – Mexiko stream från mobil och dator till din TV.

Det är med andra ord stor valfrihet som gäller när du tar hjälp av live streaming av VM. Det är många svenskar som är nöjda att det är just SVT som håller i hälften av alla sändningar. Den andra streamsidan som kan hjälpa dig med att streama VM matcher är Cmore.

  • Gå till CMore eller SVTplay
  • Hitta Sverige – Mexiko stream
  • Starta matchen !

Det är inte alltid som det är att sända fotboll på denna nivå. Speciellt inte när Sveriges landslag spelar. Många i Sverige är mycket nöjda med att det är just SVTplay som kommer streama Sverige – Mexiko. Samt kommer sända live från andra matcher i VM.

Anledningen till att det är kostnadsfritt att titta på Sverige - Mexiko i VM 2018 är för att SVTplay är en tjänst som ingår i public service. Här kan du läsa om Sverige - Mexiko speltips & odds.

Ett klipp som vi hitta på nätet är från en träningsmatch mellan Sverige - Mexiko från 1994. Njut av höjdpunkterna i matchen som slutar med resultatet 2-1 till Mexiko. 

Vem sänder matchen på TV

Självklart så kommer det finnas en TV-kanal som sänder Sverige – Mexiko direkt på din TV. Även här så får du hjälp av tjänsten SVT för att se matchen direksänd på TV.

Sverige – Mexiko kommer sändas inne på SVT1. Där kommer en studio finnas med för att diskutera Sveriges landslag och VM 2018 i stort. Mycket intressant för den som vill få full koll på vilka förutsättningar som gäller, samt info inför matchen.

Matchen sänds på SVT1 med sändningstart ungefär en timme innan avspark till matchen.

TV-kanalen har många svenskar redan på sin TV. Det är en av få TV-kanler som sänder helt ut till det svenska folket.

grupp f i vm 2018

Så går Sverige vidare från gruppen 

Under VM så pågår ett konstant räknande på tabellerna som finns i de olika grupperna. Självklart har det inte varit något undantag för Sveriges grupp. Här nedanför ser du just nu en aktuell tabell som finns inför de sista gruppspelsmatcherna. 

Mexiko 2 2 0 0 3 1 +2 6
Tyskland 2 1 0 1 2 2 0 3
Sverige 2 1 0 1 2 2 0 3
Sydkorea 2 0 0 2 1 3 −2 0

Som du kanske ser i tabellen så är det en seger som krävs för att Sverige ska ta sig vidare. Ett oavgjort resultat tar Sverige endast vidare om Sydkorea skulle skrälla rejält och vinna mot Tyskland. 

En seger för svensk del kommer att ta landslaget vidare. Oavsett hur det går i matchen mellan Sydkorea - Tyskland. En vinst skulle nämligen slå ut Mexiko på antingen målskillnad eller inbördesmöte. 

Sverige chans att gå vidare?

Många har på förhand tippat att detta kommer vara en match där mycket står på spel. Det tros stå mellan Sverige och Mexiko kring vilket av landslagen som går vidare mot finalspelet i VM.

 Vi på Sportal har valt att tippa VM odds och valt att lägga Sverige som ett av två lag som går vidare från Grupp F.

Det är ganska svårt att förutspå hur matchbilden mellan Mexiko och Sverige kommer att se ut. Dessa två landslag har nämligen möts en enda gång tidigare i ett mästerskap. Däremot har flera träningsmatcher spelats lagen emellan.

Den interna statistiken mellan Sverige och Mexiko är däremot positiv för det svenska landslaget. På nio matcher så har Sverige vunnit fyra av dem, oavgjort tre gånger, och två förluster har det blivit.

Målskillnaden mellan dessa två lag är att Sverige gjort tre mål mer på Mexiko än tvärtom.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

200% upp till 1000 KR

2. Unibet

100% vinstboost på ditt första spel

3. MrGreen

100% upp till 2000 KR

4. LeoVegas

Sätt in 100kr spela för 500kr + en pizza

5. ComeOn

Spela utan konto

6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18

Unibet

Insättning med Swish
x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se