unibet kampanj sverige
NYHETER

Få 100 kr att spela helt riskfritt med på live odds mellan Italien - Sverige!

Inne hos Unibet så har man dukat upp med en kampanj inför Italien – Sverige i play off. Denna kampanj kommer låta dig spela gratis på odds under matchen.

Detta gör man genom att erbjuda riskfritt spel. Du som vill lägga odds live i matchen kommer nämligen att få 100 kr i riskfritt bet.

Du spelar för 100 kr helt enkelt, och stämmer ditt tips överrens med verkligheten så kommer du att få motta en vinst. Skulle ditt spel gå förlorat så kommer du istället att få din insats tillbaka. Du riskerar med andra ord inte att förlora något, men samtidigt ha chansen att vinna.

kan sverige vinna över italien

Få bonus & kolla in oddsen

Denna kampanj kan räknas som en bonus på 100 kr med riskfritt spel. Det är inte alls dumt att använda dig av erbjudanden som detta inför en stormatch som väntar ikväll (13/11).

Här nedanför kommer vi ge dig all information om erbjudandet inne hos Unibet. Detta för att du så enkelt, och så snabbgt som möjligt ska kunna spela riskfritt på Italien – Sverige.

Här kommer de steg som Unibet valt att lägga ut inför kampanjen.

Gå till Unibet!

1.Gå till ”Mitt konto”, och ”Bonusar" från kl 08.00 till kl 20.45 CET på matchdagen måndag 13 november 2017.
2. Acceptera erbjudandet och aktivera din bonus.
3. Lägg ett live-spel för 100 kronor på Italien – Sverige.
4. Om ditt spel går förlorat får du insatsen upp till 100 kronor tillbaka i form av en bonus.

Denna kampanj kan alla medlemmar inne hos Unibet använda sig av. Både gamla, och de som precis har registrerat sitt konto.

Överväger du att bli en ny spelare inne hos Unibet så kommer du inte bara kunna spela med ett riskfritt spel. Du kommer även kunna hämta en välkomstbonus som Unibet alltid erbjuder sina spelare online.

Notera gärna att denna bonus, eller gratis erbjudande endast går att använda under tiden som matchen spelas. Det är således ett erbjudande som endast går att använda på live odds.

unibet bonus

Kan Sverige gå vidare?

Många spel kommer att läggas på matchen mellan Italien – Sverige. Det är med garanti. Däremot så är det inte alla som kommer att gå in.

Oddsen ligger på Italiens sida, och visst känns det som Italien har närmast till vinst på sin hemmaplan. Däremot så har vi hjälpt till med ett speltips inför matchen. Detta kan hjälpa dig att välja på i vårt speltips inför Italien – Sverige.

Där har vi själva valt att lägga fram ett tips som vi tror går in. Om du håller med oss så kan du rygga oss inne hos Unibet!

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.