NYHETER

Ta er en titt på Perus fina hälsningsvideo till sina gruppmotståndare.


Peru har lyckats ta sig till VM, vilket är första gången på mycket länge. Mellan 1970 och 1982 hade man sin bästa period, då man nådde tre av fyra världsmästerskap. Därefter har det inte blivit något VM-spel, förrän nu.

I Ryssland delar Peru grupp med Frankrike, Danmark och Australien. På Twitter har Perus fotbollsförbund lagt upp två minuter långa videoklipp med hälsningar till var och en av länderna man kommer att ställas emot.

Det är detsamma klipp till varje nation, men där landet är utbytt. Berättarrösten talar på spanska, men klippet har undertexter på franska, danska respektive engelska.

Till varje video har Peru skrivit följande:

”Det kommer att bli en ära att tävla mot er i fotbolls-VM. Som ni vet har vi varit borta från VM länge, och därför har vi gjort denna video för att påminna er om vilka vi är.

Vi ses snart.”

Ta er en titt på någon av videorna nedan (förslagsvis den till Australien, så att ni får engelsk text)!

 

 

 

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

100 % bonus upp till 1 000 kr

1. Betsson

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Upp till 1 000 kr extra

2. Nordicbet
3. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

4. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

5. MrGreen

Regler & villkor

Spela utan konto & Swish

6. Hajper

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se