NYHETER

Medan kroaterna firar målet i förlängningen tar England avspark och försöker göra mål. Se situationen här!


Semifinalen mellan England och Kroatien blev en riktig rysare. Efter 90 minuter var ställningen oavgjord, och matchen behövde gå till förlängning.

I den 109:e minuten vinner Ivan Perisic en nickduell och får fram bollen till anfallaren Mario Mandzukic. Mandzukic drar till på första tillslaget, och Jordan Pickford får se bollen gå i nät till vänster om sig. Kroatiens spelare firade vilt, men vad engelsmännen gjorde samtidigt såg vi inte i TV-sändningen.

Tog avspark när kroaterna firade

Medan de kroatiska spelarna låg i glädjehögar, skyndar sig några engelsmän till mittcirkeln för att sätta igång spelet. De tar avsparken samtidigt som målvakten Danijel Subasic är ende motståndarspelare på andra sidan planen, och sätter full fart mot målet.

Innan de hunnit komma till avslut blåser dock domaren, för att stoppa dem.

Se situationen nedan!

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.5

100% upp till 1000KR + 50 Freespins

4. CoolBet

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Sätt in 100 kr - Få 600 kr

5. 888 Sport
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se