Ryssland - Sverige: Live stream från EM-kval i handboll

Ikväll spelar Sveriges landslag i handboll en viktig match mot Ryssland. En match som många svenskar inte vill missa. Därför så kommer vi att rekommendera dig vart du hittar handboll live stream inför matchen.

Streama Sverige – Ryssland i EM-kvalet i handboll innebär att du kan följa matchen live, och ta del av den spänning som troligen kommer vara påtaglig.

Det finns lite olika tips för dig att nå matchen via streaming och på TV. Fortsätt gärna läsa om våra tips som tar dig till direktsändningar av matchen.

Se även när Sverige spelar mot Ryssland i ishockey VM. Läs mer om hur du kan streama Tre Kronor – Ryssland live från hockey VM 2018. Där hittar du alla knep som finns!

sveriges landslag

Streama Ryssland – Sverige: 3 maj

Om du direkt vill hitta till en streamsida som kommer att visa matchen live mellan Sverige och Ryssland så kan du ta hjälp av en av de bettingsidor som finns.

Inne hos t.ex. Unibet så kommer du att kunna med deras live streams att se handboll på nätet. De har valt att erbjuda en lång rad matcher som spelas i detta EM-kval.

För att få tillgång till alla handboll live streams från EM-kvalet så behöver du först och främst ett spelkonto på sidan. Detta spelkonto tar dig inte längre än några få minuter att skaffa.

På ditt spelkonto så behöver du sedan ladda in pengar. När du har fyllt på ditt spelkonto med en insättning så kommer du att få tillgång till de streams som de erbjuder med Unibet TV.

De pengar som du sätter in för att kunna se Ryssland – Sverige kommer inte att försvinna när du starta din live sändning. Däremot så ser Unibet att du använder dessa pengar för att spela på odds. Du behöver nödvändigtvis inte använda dessa pengar på odds inom EM-kvalet i handboll, utan kan spela på de odds som du själv vill.

Däremot är det inte alls någon dum idé att använda sig betting på handboll om du nu ska se kvällens match.

Det kommer garanterat ge dig en större spänning i matchen, då du kan vinna pengar samtidigt som du kollar på Ryssland – Sverige med hjälp av Unibet TV.

unibet grön logga

Så kommer vi att tippa!

Det är något speciellt när det svenska landslaget spelar matcher. Oavsett vilken sport som det gäller. Det finns något i dessa matcher som gör att vi som svenskar inte gärna spelar emot vårt landslag.

Så även inte denna gång. Vi kommer att därför att spela på en svensk seger, och tror verkligen på att det är ett resultat som kommer att stämma överrens med verkligheten. Ryssland är absolut inget lag som är omöjligt att slå. Speciellt inte när flera av våra svenska spelare ser ut att hittat formen i sina klubblag.

Här kommer vi att uppdatera dig kring de odds som finns att spela på inför kvällens match.

  • Ryssland = 4.10
  • Oavgjort = 10.50
  • Sverige = 1.35

Vårt speltips landar på Sverige. De är klara favoriter för att vinna matchen!