NYHETER

Om du älskar att spela på odds online, så finns det ibland ett problem. Ibland räcker inte fotbollsmatcher till för att du ska kunna spela så mycket som du egentligen vill. Därför finns nu virtuella sporter att spela på.

Ibland räcker inte alla matcher inom fotbollen värld till för att du ska bli nöjd. I många fall så finns det inga intressanta matcher inom de stora europeiska ligorna. Då kan det vara bra att söka dig till virtuella sport att betta på.

En virtuell match i fotboll är ingen riktig match. Istället så skapar bet365 ett fotbollsspel som slumpmässigt kommer att spelas. Det gäller då för dig att tippa rätt vinnare, likt som när du spelar på odds inom vanlig fotboll.

Fotbollsspelet är helt slumpmässigt, och kommer inte påverkas av de människor som har bettat på matchen. Du kommer själv att kunna följa med i matchen med hjälp av detta fotbollsspel. Du kommer då att kunna följa resultatet spänt för att se vilket av lagen som vinner.

Vart spelar jag virtuell fotboll?

Om du vill ta del av dessa fotbollspel, och se till att tjäna lite pengar så finns det numer flera bettingsidor som erbjuder virtuella sporter. Med sporter så syftar vi på alla evenemang du kan spela på inom dessa sportspel online. Det innebär att du inte bara kommer att kunna spela på fotboll.

Tillsammans med fotboll så kommer du även kunna spela på virtuell greyhound, motorsport, cykel, tennis och trav.

Dessa sportspel tycker vi är roliga, men inte så roliga så att de ersätter odds på riktig fotboll och sport. Däremot fungerar det perfekt när du behöver snabb underhållning, och det är ett klent spelprogram i Europa.

Virtuella sporter finns att spela inne hos bet365. Där satsar de på ett bra utbud av sportspel, och kan erbjuda bra odds på sina events.

Spela virtuella sporter inne hos bet365!

Andra fotbollspel på nätet

Skulle du inte bara vilja följa matcher inom fotboll, så finns det även onlinespel med fotbollstema som du kan hitta. Dessa onlinespel finns inte inne hos bet365, eller någon annan bettingsida, utan finns spridda över nätet.

Du kan där med inte vinna några pengar när du spelar på dessa fotbollspel. Det innebär heller inte att du kommer förlora några pengar. Det finns roliga fotbollspel på nätet som vi rekommenderar, och du kan enkelt starta igång.

Ett fotbollspel online är verkligen något som vi tycker är roligt att fördriva tiden med. Speciellt för dig som älskar sporten.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se