Riskfritt spel Trav Solvalla 20 mars
NYHETER

Riskfritt erbjudande: 250 kr på travet i Solvalla den 20 mars.

Betfair erbjuder just nu 250 kr riskfritt spel för nya kunder. Det innebär att du som skapar ett konto enligt instruktionerna på vår länk kan placera ett spel värt 250 kronor (på Spelbörsen) utan att riskera någonting. Går ditt spel in så vinner du pengar, och går det inte in får du insatsen tillbaka. Bra, väl?

För att kunna ta del av erbjudandet krävs det att du inte är medlem sedan tidigare, då detta är ett erbjudande just för nya kunder. Följ våra instruktioner nedan för att säkerställa att du gör på rätt sätt och lyckas ta del av bonusen!

  • 1. Gå in på Betfair
  • 2. Skapa ett konto med koden SWE250
  • 3. Lägg ett riskfritt spel på 250 kr
  • 4. Vinn eller få pengarna tillbaka

Inne i länken till Betfair finns ännu mer instruktioner samt villkoren för erbjudandet.

Travprogram Solvalla 20 mars

Redan klockan 11:20 inleds provstarterna bakom startbilen, vilket den som är intresserad gärna får titta på. Provstarterna kan ge en hint om hästarnas dagsform, och är därför ett plus att titta på innan de riktiga tävlingarna börjar.

Klockan 11:50 är det dags för ytterligare provstarter, där du kan bilda dig en än mer klar uppfattning om vilken häst du vill placera ditt spel på.

Själva tävlingarna då? Jo då, vi kommer till dem. Det första loppet inleds klockan 12:20, och lopp 2 (V65 avd 1) börjar 12:45.

Information till besökarna

Notera att hela publikområdet, inklusive lunchserveringen, är stängd 20 mars på grund av rådande situation med coronaviruset. Det är bara personal och aktiva deltagare som får vistas på arenan.

Hela travprogrammet för Solvalla 20 mars kan ni hitta här.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se