Trav riskfritt 21 mars
NYHETER

Trav i Bergsåker lördag 21 mars! Betfair erbjuder 250 kr riskfritt spel.

Vill du ta del av ett riskfritt erbjudande?

Spela 250 kr riskfritt på Betfair!

► SpelA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Betfair har dagen till ära valt att erbjuda riskfritt spel på travtävlingarna i denna nordliga ord. Du som är ny kund får ta del av ett riskfritt erbjudande på 250 kronor. Du placerar alltså spelet, och förlorar du så får du pengarna tillbaka. Vid vinst får du givetvis din vinst precis som vanligt.

Följ gärna instruktionerna nedan för att förstå fullt ut hur du tar del av erbjudandet.

  • 1. Gå in på Betfair
  • 2. Skapa ett konto med koden SWE250
  • 3. Lägg ett riskfritt spel på 250 kr
  • 4. Vinn eller få pengarna tillbaka

När du följt länken finner du mer information om erbjudandet och dess villkor. Notera att erbjudandet endast gäller dig som inte har konto sedan tidigare.

Travprogram Bergsåker 21 mars

Redan klockan 13:45 under eftermiddagen inleds provstarterna, vilka alltid ger en hint om vilka hästar som vaknat på rätt sida för dagen. Det är ofta bra att kolla in dagsformen innan du placerar dina spel.

Innan det är dags för de riktiga tävlingarna hålls det 14:15 ett kvallopp, och 14:38 – enligt tidsschemat – sker en defilering.

Klockan 14:45 börjar det roliga på riktigt, när första loppet (V4) inleds. Sedan är det full rulle ända fram till 19:10, då tävlingarna avslutas.

Information om tävlingen

Notera att tävlingarna sker utan publik, så har du satt dig i bilen för att ta färden mot Bergsåker ör det bara att vända om. Detta beslut är givetvis fattat för att minska smittspridningen av coronaviruset, som går som en storm genom samhället.

Egentligen var dessa tävlingar tänkt att hållas i Norge, men norska travförbundet har ställt in alla sina tävlingar fram till den 26 mars (till att börja med). Bergsåker var inte sena med att ta chansen att erbjuda sig som arrangör.

Vi kan bara hålla tummarna åt att det mesta återgår till det normala i Sverige och i världen, och att folk återigen kommer att kunna titta på sport online eller på plats utan hinder.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se